-
-
Re: Cultural Care
yamisouls > 11-03-2014, 23:59
tak, w CC jednąApc chyba 3 a Apia 4 abo 5 -
nutella > 23-06-2014, 11:26
Ja ze swoich doświadczeń mogę powiedzieć, że CC wygrywa w przebiegach, mimo powalającej ceny (też uważam, że ciągną jakieś absurdalne kwoty, szczególnie za obowiązkowe ubezpieczenie rozszerzone). Z panią z CC mam kontakt od ponad 2 lat, zawsze odpowiadała na wszystkie pytania, dzwoniła co jakiś czas żeby się dowiedzieć czy rezygnuję czy nadam mam chęć wziąć udział w programie. Support na każdej linii. Bardzo im jestem wdzięczna,że zgodzili się otworzyć mi room jeszcze zanim dostałam fizycznie prawo jazdy. Miałam do czynienia z APiA i prowork i CC jednak wywarło najlepsze wrażenie. Nie chodzi mi tylko o to,że jako część EF mają fundusze na wypasione biuro w centrum Warszawy i kolorowe, zachęcające broszurki, które regularnie dostawałam pocztąAplikacja jest najbardziej rozbudowana, ma się do wykonania obowiązkowy test osobowości (na prawdę jest mega!) i już po zaakceptowaniu aplikacji dostaje się gigantyczne ilości broszur w PDF o wszystkim, co związane z programem. Nie tylko o tym o co pytać na rozmowie przez skypa ale również o prowadzenie samochodu w Stanach czy nawet już o powrocie. Przywiązują dużą wagę do dokładnego wypełnienia wszystkich informacji, dużo z nich dotyczy naszych pasji czy osobowość. Potem wszystko trafia do Bostonu, gdzie po analizie machują mnie z rodziną z którą mam najwięcej wspólnego. Zobaczymy jak to będzie w praktyce, bo właśnie jestem na etapie czekania na werdykt Bostonu
Może tylko napiszę,że zdecydowałam się na CC, bo wcześniej miałam do czynienia z EF, a poza tym już od początku chciałam szukać rodziny w więcej niż jednej agencji by mieć jak największy wybór. Zdecydował więc brak opłaty początkowej. -
Olaa09 > 16-09-2014, 17:26
Heeeej! Jedzie ktoś w okolicach stycznia? Ja mam wyjazd 19 stycznia (tzn. tak sobie w aplikacji zaznaczyłam), ale aktualnie jestem w trakcie szukania rodzinki, więc nie wiem gdzie i kiedy będę. A pytam bo może akurat, chociaż trzy dni spędzimy razem w dobrym towarzystwie -
aupair14 > 24-10-2014, 12:38
widziałyscie???
<URL url="http://culturalcare.pl/infant-au-pair/"><s></s>http://culturalcare.pl/infant-au-pair/<e></e></URL>
jakby dołożyc do tego te 400 zł jak sie wyjedzie wiosna to w sumie wychodzi tysiak do przodu