• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Summer au pair

• Summer au pair
  • Re: Summer au pair

arsenalfan26 > 17-06-2011, 17:47

o ludzie....ja jadę w niedzielę, tzn już jutro wyjeżdżam, bo jade do Poznania, skąd będe miała lot, tam przenocuje-inaczej nie mam pociągów i w niedzielę rano wylatuje. w Gironie będe ok 12.30. trochę się boję, jak to wszystko będzie wyglądać, ale jestem też ciekawa ;D

rosario > 17-06-2011, 18:22

ja jutro lecę z poznania do madrytu

trochę sie denerwuje, a przez to ze mam jeszcze inne duze zmartwienie to odechciewa mi se jechac

kannette > 17-06-2011, 19:15

oj tam oj tam rosario.

zmartwienie to zmartwienie wpisane w nasz życiorys ale na okresy krótko trwałe więc pomyśl sobie jak to cudownie będzie po zmartwieniach, problemach i tych nerwach polecieć do pięknego Madrytu odetchnąć innym powietrzem i pozwolić się wchłonąc miastu!

dosiunia > 17-06-2011, 23:58

Ros, mam to samo, ale to tylko 2 miesiące, poradzimy sobie...

Aisling > 19-06-2011, 1:11

dosiunia, piszesz jakby miała to byc jakaś męczarnia.. Szkoda, że nie jedziesz tam z przyjemności.

Ros jest zmęczona bardzo, bo miała teraz pewne rzeczy w szkole bardzo ważne i trudne do załatwiania, na ostatnią chwilę i w sumie nawet nie miała czasu skupić się na wyjeździe, więc w sumie ani trochę jej się nie dziwię. Ale my bardzo ogolnie czekamy na ten czas, więc myślę, że miło spędzimy te 2 miesiące.

I Ciebie Dorotko też do tego zachęcam! Przede wszystkim, zmienić nastawienie

Ja lecę za tydzień dokładnie. A mój host już dziś się mnie pytal, czy chce z nimi spędzić niedzielę i co jem na śniadanie. ;D

dosiunia > 19-06-2011, 10:56

Aisling, ja też nie miałam latwo ostatnio - sesja, remont etc. Także tego. Wiem, że jak pojadę bęzie mi się podobało i pewnie w pewnym momencie nie będę chciała zostawiać mojej Irlandii

wy macie na tyle fajnie, że będziecie razem

Aisling > 19-06-2011, 13:42

Wiesz, każda z nas mieszka po pół godziny od centrum. I w dodatku z dwóch zupełnie innych stron. Ale owszem, to jest szczęście, że, nie wiem jak często, ale będziemy mogły się czasem spotkać. I w razie czego druga jest nie tak daleko.

Mam nadzieję, że Ci się bardziej zachce i że to będzie naprawdę fajny czas. Kasa kasą, trzeba odłożyć, ale postaraj się wykorzystać tą Irlandię na maksa, dla siebie.

rosario > 19-06-2011, 15:04

[quote name="Aisling"] Ale owszem, to jest szczęście, że, nie wiem jak często, ale będziemy mogły się czasem spotkać.

[/quote]

często, często!! {mam nadzieję :mrgreen: }

Aisling > 19-06-2011, 15:06

Ooooo, matko, kogo ja widzę!! Aaaaa! Czekam na Twojego maila bajbe. Tylko pomaluję paznokcie, masz chwilkę aby wszystko opowiedzieć. ;D

z_t > 22-06-2011, 12:31

Hej dostałam propozycję w Szkocji. Ale znalazłam przez stronę internetową troche się obawiam. Z jednej strony chce leciec z drugiej się boje. Pomozcie mi bo musze podjąc decyzję. Dzieci są duże wiec tylko nimi bym się zajmowała, ale boje sie czy to nie zostane oszukana;(
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia