• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

dominikan@ > 07-05-2009, 13:03

Pewnie już są na ciebie zdecydowani ale coś im wyskoczyło i nie mieli kiedy powiadomić agencji.

89dzoana89 > 07-05-2009, 13:08

No wlasnie Kamysia spokojnie

Takiej fajnej operki by nie chcieli

Glupi musieliby byc

dominikan@ > 11-05-2009, 11:35

PROWORK - jesli ktoś się zastanawia nad tą agencją to musze powiedzieć że troszkę się nią rozczarowałam. Zdecydowałam się na nią z kilku wzgledów które przeczytałam na ich stronie a teraz wszystko to okazało się bajką min:

- szkolenie w NYC ( jak wiecie na angielskiej stronie Au pair Care napisane jest że szokolenie jest w NJ)

- " możliwość przeglądania ofert rodzin, zdjęc i map określających lokalizację zamieszkania poszczególnych rodzin na terenie USA" - co jest nie prawdą!

- "Zainteresowane rodziny (zazwyczaj kilka lub kilkanascie rodzin) bezpośrednio kontaktują się z kandydatem/kandydatką" to też mi się wydaje nie prawdą ale narazie się na ten temat nie wypowiem bo dotychczas mimo iz otrzymałam 2 oferty od tej agencji to następna się pojawiał jak pierwszej podziękowałam więc myśle że oni ściemniają z tym że kilka rodzin na raz się może skontaktowac z nami. Wg mnie to jest tak jak w CC jak masz jakąś rodzinę w profilu to jestes chwilowo niedostęony dla innych (chociaż przyznam że jeszcze do końca tego nie sprawdziałam

- "wszyscy kandydaci mają możliowść indywidualnego doboru rodziny pod katem swoich oczekiwań (lokalizacji, ilości dzieci itp)" jak prosiłam o zaznaczenie moich preferencji w aplikacji to Pani z agencji powiedziała żeby się nie ograniczac przez co dostaje oferty z różnych stanów!! To po co takie bzdety piszą na swojej stronie !!

No wiec narazie mam tylko tyle do powiedzenia na temat Proworku.

Marta85 > 11-05-2009, 16:00

Dominikan to nie jest tak jak w CC jesli chodzi o dostępność Twoją w bazie rodzin. Nawet jeśli jakas rodzina jest Toba zainteresowana i dodaje Cię do listy to jestes dla reszty widoczna.

dominikan@ > 11-05-2009, 16:07

Tak niby mówią. Ja nie mam pewności co do tego. Właśnie robie research czy ktoś miał taką sytuacje że miał 2 rodziny w jednym czasie na koncie!

agulka > 11-05-2009, 16:19

ja jechalam z Gawo, ale to jedno i to samo...

wtedy nie bylo au pair roomu, ale faktycznie w ciagu dnia dostawalam kilka maili z biura i tego samego dnia dzownilo pare rodzin, wiec to chyba nie jest tak,ze jak jedna rodzina oglada profil to druga nie moze..

Marta85 > 11-05-2009, 18:19

ja mialam 2 rodziny w tym samym czasie na koncie

dominikan@ > 11-05-2009, 18:48

Marta z Proworku??

kamysia > 11-05-2009, 23:01

.

Marta85 > 11-05-2009, 23:09

tak, z proworku