-
-
Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
idril > 05-01-2008, 15:34
[quote name="WAMPIREK"]Nie lubię weekendów,gdzie muszę się uczyć...a jeszcze gorzej ma się gdy się miało full wolnego i się prawie nic nie zrobiło :/ No tak,zawsze tak jest...Im więcej wolnego tym gorzej się do czego? zabrać![/quote]
z kad ja to znam?! wlasnie zrobilams obie przerwe -wejscie do neta- a tak dalej bede meczyc wypracowanie z ferdydurke;/
okropnosc
wczoraj za to (nie wiem co mi bylo zeby w piatek sie uczyc!) od 20 do 22:30 robilam angola ale teraz za to mam wiecej czasu dla siebie
jeszcze full matmy i geografia no i pp i bedzie wszytko. :roll:
-
Ninka Jones > 05-01-2008, 16:18
a ja mam gdzie? przyszły tydzień
będziemy szykować wszystko do studniówki a potem 2 tygodnie ferii 8) -
WAMPIREK > 05-01-2008, 16:39
Hehehe...widzę,że jednak nie jestem odosobnionaJak dobrze !!
Wła?nie sobie zrobiłam przerwę...zjadłam jaki? obiadek,bo już z głodu umierałam i od 14 znowu siadam :/ Mam już do?ć !! -
Ninka Jones > 05-01-2008, 18:47
a ja wyszłam z łazienki po 2 godzinach
zasłuchałam się w McFly'ów i pachnę oliwk? Johnson's Baby :lol: -
Vorissa > 05-01-2008, 19:03
ja idę do łazienki jak tylko mama wyjdzie... a czeka na mnie taki szampon owocowy... ^.^
i peeling do ciała mangowo-grejfrutowy ^.^ -
WAMPIREK > 05-01-2008, 22:38
Nice,nice
Ja się wła?nie wyk?pałam,wybalsamowałam..dawka muzyki i wracam do naukiJuż mi mózg paruje -
Gość > 06-01-2008, 17:05
Ja wole weekendy z nauka niz z praca, w dodatku w miejscu, gdzie na przerwe w ciagu calego dnia pracy pozwolic sobie nie mozna. -
WAMPIREK > 06-01-2008, 17:34
Jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma
Jutro mój wielki come back na uczelnie,chyba z 2 tyg mnie tam nie było !! Hehe Nie tęskniłam WCALE ,no może za znajomymi
I jutro też pierwsza zerówka ;( ;( -
Ninka Jones > 07-01-2008, 2:27
trzymam kciuki Słońce :* -
Yoanna > 07-01-2008, 3:25
a ja na uni we wtorek.. po 3 tyg ;D ale nas zerowka nie witaja haha bo co to za maniery? ja mam zaliczenia w marcua potem znowu swieta 3 tyg kuuuuuuuul