-
-
Re: marzenia - aupair rowniez moze spelniac
Klarasek > 07-07-2008, 22:00
Mi tez by odpowiadało takie au pairowanie- krótko, intensywnie w różnych miejscachO Hiszpanii też my?lałam i jak pamiętacie Szwecja czy Norwegia również wchodz? w grę...
Tak to jest, jak się już zacznie to trudno skończyć. Jak nałóg... -
edyta_s > 08-07-2008, 17:52
Hehe a mi ta forma jednak nie do konca odpowiada i w sumie nie pali mi się do następnego wyjazduWole poprobowac w innych zawodach -
Kierlajn > 15-07-2008, 12:15
Zastanawiam sie czy by przypadkiem nie znalezc sobie rodziny na miesiac na luty.... W sumie luty jest krotki a ja mam ejszcze 2tygodnie ferii w nim i 2 tyg nauki i koniec lutego..moze by takie wagary sobie zrobic
Podszkolilabym jeszcze jezyk przed matura... no i studniowki bym uniknela
Powiedzialam mamie i jest srednio zadowolona z tego pomyslu.. tez sie troche obawiam po1 o to ze jednak 2tyg to sporo zaleglosci po2 czy znajdzie sie w lutym jakas rodzina, bo to chyba taki czas ni przypi?ł ni wypi?ł
hmm i nie wiem, co o tym myslicie ;> -
Vorissa > 15-07-2008, 12:34
W lutym co najwyżej możesz opu?cić jakie? sprawdziany. Nauczyciele maj? to do siebie, że po feriach robi? spr ;p
a z czego będziesz zdawac maturę ? jak jaka? historia i wos, to spokojnie sobie to nadrobisz.
a przez cały rok można znaleźć rodzinki, które szukaj? kogo? na miesi?c... -
asiafrugo > 15-07-2008, 12:39
Nie chcesz i?ć na studniówkę? Szkoda tych wspomnień troche, ale ja rozumiem - jak przypomne sobie ile moja ł?cznie kosztowała to LOL, no ale wspomnienia bezcenne s? -
idril > 15-07-2008, 13:22
ja tez na studniowce swojej nie bylam. i nie mam czego zalowac bo kazdy mowil ze byl jeden wielki nie wypal
wkurzylam sie przez to ze kazdy byl w jakims wielkim szale sukeinkowo-solariowyo-makijazowo-fryzurowym. i jakos nie bylo atmosfery zadnej.
tylko mase ale na prawde mase klotni z ogromna kase.
zreszta nie wiem czy wiecie ale jestem zawsze wszystkiemu na przekor i jak sobie cos postanowie to nie ma zmiluj. ma tak byc. wiec jak rzucilam haslo ze ja nie ide i jak zaczely sie zakonspirowane namawiania mnie zebym poszla to jeszcze bardziej sie upieralam.
a dzisiaj wiem ze jakby nikt nie mowil mi zebym zminila zdanie to ja bym w efekcie poszla
ale wiem tez ze nie zaluje na pewno. jeszcze bedzie okazja do zabaw nie raz i nie dwa
a studniowka niby jedna. ale czy to az takie wazne? dla mnie nie. ja mam inne priorytety... -
Yoanna > 15-07-2008, 13:35
tez mialam nie isc ale jakos w koncu sie namyslilam i poszlam. bawilam sie ok, ale nie jest to cos co koniecznie trzeba przezyc, ot, cos innego ale zadna rewelacja -
Ninka Jones > 15-07-2008, 14:00
ja mimo moich przebojow z chlopakami w trakcie i przed studniowka nie zaluje ze poszlamfajnie bylo tak ladnie wygladac
Julka o tipsowym szalenstwie zapomnialas -
Vorissa > 15-07-2008, 21:10
Ja ?rednio chciałam i?ć na studniówkę, ale w końcu poszłam... i bawiłam się ?rednio. Aczkolwiek najfajniej to było się pokazać w pięknej sukience i zatańczyć poloneza.
A reszta... ? jako? tak po mnie spłynęła. Była to bardziej impreza typu - wszyscy siedz?-gadaj?-co niektórzy pij?- czasem tańczymy. Przynajmniej w towarzystwie gdzie ja byłamInni może inaczej się bawili ?
Teraz - wiem, że bym nie poszła. Sukienka - pomimo tego że mi się przyda na wesele kuzynki to i tak mam now?, typowo letni?. I ogólnie to zaoszczędziłabym z 600zł. Zawsze to co? -
idril > 15-07-2008, 22:08
o no faktycznie jednej rzeczy mi szkoda.
poloneza.
miala moja klasa po prostu swietnego!
przez kilka miesiecy byly proby z choreografem [jak to sie pisze?! 8O ]
i dostali bardzo duzo braw za to