• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Yoanna - dogonić marzenia...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Yoanna - dogonić marzenia...

• Yoanna - dogonić marzenia...
  • Re: Yoanna - dogonić marzenia...

Ninka Jones > 06-02-2008, 22:40

moje tez Julka.

tak sobie dzis gadalam z Monia na gg i wymyslilam swoja przyszlosc

1. wakacje w Watford - poznaje McFly

2. studia we Wrocku (do licencjata)

* w miedzyczasie wydaje ksiazke :lol:

3. studia w londynie - moj wymarzony management

* w miedzyczasie wygrywam X-factora, poznaje Shayne'a, bierzemy slub, mamy 4 dzieci (w tym blizniaki )

no i ten... zyjemy happily ever after :lol:

idril > 06-02-2008, 22:46

bosko!

szczegolnie podoba mi sie epizod z ksiazka i dziecmi

blizniakami!

znajac zycie ja bede miec jakies- tak mnie one przesladuja!

w dodatku to by sie u mnie zgadzalo jesli chodzi o geny...

ale jednak mam nadzieje ze niee....

Ninka Jones > 06-02-2008, 22:56

ja strasznie bym chciala

ksiazka juz powoli sie wykluwa, znaczy sie mam rozpisany wstepny plan, ale zaczne jak kupie laptopa

Vorissa > 06-02-2008, 23:37

moje plany pisania ksi?żki skończyły się po zapisaniu 60 kartkowego zeszytu xD

jeszcze tylko raz podjęłam próbę... rok temu, ale zaniechałam...

podziwiam wszystkich którym się uda wydać warto?ciow? ksi?żkę :wink:

Gość > 07-02-2008, 23:55

Ja juz pisalam kiedys o moich rekopisach - 1000str spokojnie napisalam i to jednej powiesci! Ale lezy sobie ladnie na pamiatke u moich rodzicow i niech sobie lezy.

A co do szkoly - pewnie Yo ma tak jak tutaj, malo zajec, duzo roboty wlasnej. Ja mam zajecia 2-4 razy w tyg.

Yoanna > 09-02-2008, 20:43

no ja mam 3 dni w tyg, w sumie 8 godzin. w dodatku jest tak ze jak nie chcesz to nie chodzisz, nikt cie zmuszac nie ebdzie ;P

blizniaki.. boje sie ze mnie to spotka bo tak mozna wyliczyc ehhh

nie mam neta w domu znowu nie wiem ocb.... ale sie wkurzam bo za eseje sie musze brac, mam 3 do napisania na jakies dziwne tematy.. nawet nie pamietam na jakie ehhehe

jutro ide na chinski nowy rok na trafalgar square..

wiosne tutaj mamy, takie slonce!

no i od srody a wlasciwie to od czwartku nie pije alkoholu. poki co wychodzi ehhe wczoraj piatek, ja w dodatku w robocie, a poprosilam o soczek :lol: na razie na samo slowo alkohol mi niedobrze, ciekawe ile to potrwa.. pewnie nie dluzej niz tydzien :wink:

WAMPIREK > 09-02-2008, 22:10

Boshe,Ninka...4 dzieci ?!

idril > 09-02-2008, 22:56

[quote name="Yoanna"]no i od srody a wlasciwie to od czwartku nie pije alkoholu. poki co wychodzi ehhe wczoraj piatek, ja w dodatku w robocie, a poprosilam o soczek :lol: na razie na samo slowo alkohol mi niedobrze, ciekawe ile to potrwa.. pewnie nie dluzej niz tydzien :wink:[/quote]

oj Yo! czyzby przepicie?! :lol:

aaa jeszcze sie zapytam. to Ty studiujesz tak part-timeczy?! czy to tak wyglada normalnie?! 8O [sory ze sie tak wypytuje :oops: ale starsznie ciekawa jestem ]

Ninka Jones > 10-02-2008, 14:27

ja tez na razie nie pije, wczoraj mocno przegielam, ale tak mialo byc, musialam odreagowac...

Monia, prawde mowiac to teraz nie chce zadnego, bo odwiedzilam kolezanke ktora na dniach bedzie rodzic i jak ja mam wygladac tak jak ona bedac w ciazy, to dzieki ale nie

Yoanna > 11-02-2008, 13:06

studiuje full time

heh z alko dobrze mi idzie - w pt i sob po pracy nie pilam, jedynie bezalkoholowe soczki ;P

wczoraj bylam w pubie ze znajomymi, pytaja sie co maja mi zamowic - sok :lol:

nin, ja bylam w pt u kuzynki co bedzie rodzic i wyglada alright.. ja chce 3 dzieci ;D

wkurzam sie bo bezprzewodowy net nie dziala.. dorwalam sie wiec do kompa hostowego z rana bo potem maly opanuje.. ma half term ;/
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia