-
-
Re: Yoanna - dogonić marzenia...
Ninka Jones > 06-02-2008, 22:40
moje tez Julka.
tak sobie dzis gadalam z Monia na gg i wymyslilam swoja przyszlosc
1. wakacje w Watford - poznaje McFly
2. studia we Wrocku (do licencjata)
* w miedzyczasie wydaje ksiazke :lol:
3. studia w londynie - moj wymarzony management
* w miedzyczasie wygrywam X-factora, poznaje Shayne'a, bierzemy slub, mamy 4 dzieci (w tym blizniaki)
no i ten... zyjemy happily ever after :lol: -
idril > 06-02-2008, 22:46
bosko!
szczegolnie podoba mi sie epizod z ksiazka i dziecmi
blizniakami!
znajac zycie ja bede miec jakies- tak mnie one przesladuja!
w dodatku to by sie u mnie zgadzalo jesli chodzi o geny...
ale jednak mam nadzieje ze niee.... -
Ninka Jones > 06-02-2008, 22:56
ja strasznie bym chciala
ksiazka juz powoli sie wykluwa, znaczy sie mam rozpisany wstepny plan, ale zaczne jak kupie laptopa -
Vorissa > 06-02-2008, 23:37
moje plany pisania ksi?żki skończyły się po zapisaniu 60 kartkowego zeszytu xD
jeszcze tylko raz podjęłam próbę... rok temu, ale zaniechałam...
podziwiam wszystkich którym się uda wydać warto?ciow? ksi?żkę :wink: -
Gość > 07-02-2008, 23:55
Ja juz pisalam kiedys o moich rekopisach - 1000str spokojnie napisalam i to jednej powiesci!Ale lezy sobie ladnie na pamiatke u moich rodzicow i niech sobie lezy.
A co do szkoly - pewnie Yo ma tak jak tutaj, malo zajec, duzo roboty wlasnej. Ja mam zajecia 2-4 razy w tyg. -
Yoanna > 09-02-2008, 20:43
no ja mam 3 dni w tyg, w sumie 8 godzin. w dodatku jest tak ze jak nie chcesz to nie chodzisz, nikt cie zmuszac nie ebdzie ;P
blizniaki.. boje sie ze mnie to spotka bo tak mozna wyliczyc ehhh
nie mam neta w domu znowu nie wiem ocb.... ale sie wkurzam bo za eseje sie musze brac, mam 3 do napisania na jakies dziwne tematy.. nawet nie pamietam na jakie ehhehe
jutro ide na chinski nowy rok na trafalgar square..
wiosne tutaj mamy, takie slonce!
no i od srody a wlasciwie to od czwartku nie pije alkoholu. poki co wychodzi ehhe wczoraj piatek, ja w dodatku w robocie, a poprosilam o soczek :lol: na razie na samo slowo alkohol mi niedobrze, ciekawe ile to potrwa.. pewnie nie dluzej niz tydzien :wink: -
WAMPIREK > 09-02-2008, 22:10
Boshe,Ninka...4 dzieci ?! -
idril > 09-02-2008, 22:56
[quote name="Yoanna"]no i od srody a wlasciwie to od czwartku nie pije alkoholu. poki co wychodzi ehhe wczoraj piatek, ja w dodatku w robocie, a poprosilam o soczek :lol: na razie na samo slowo alkohol mi niedobrze, ciekawe ile to potrwa.. pewnie nie dluzej niz tydzien :wink:[/quote]
oj Yo! czyzby przepicie?! :lol:
aaa jeszcze sie zapytam. to Ty studiujesz tak part-timeczy?! czy to tak wyglada normalnie?! 8O [sory ze sie tak wypytuje :oops: ale starsznie ciekawa jestem] -
Ninka Jones > 10-02-2008, 14:27
ja tez na razie nie pije, wczoraj mocno przegielam, ale tak mialo byc, musialam odreagowac...
Monia, prawde mowiac to teraz nie chce zadnego, bo odwiedzilam kolezanke ktora na dniach bedzie rodzic i jak ja mam wygladac tak jak ona bedac w ciazy, to dzieki ale nie -
Yoanna > 11-02-2008, 13:06
studiuje full time
heh z alko dobrze mi idzie - w pt i sob po pracy nie pilam, jedynie bezalkoholowe soczki ;P
wczoraj bylam w pubie ze znajomymi, pytaja sie co maja mi zamowic - sok :lol:
nin, ja bylam w pt u kuzynki co bedzie rodzic i wyglada alright.. ja chce 3 dzieci ;D
wkurzam sie bo bezprzewodowy net nie dziala.. dorwalam sie wiec do kompa hostowego z rana bo potem maly opanuje.. ma half term ;/