-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
Aśśśś > 04-08-2010, 18:18
[quote name="Victoria"]Pisalam do Pani Cebuli... a ona mi tylko wyslala maila z ankieta "czy kontaktowal sie ktos z Pania?, czy miala Pani trudnosci z nawiazaniem kontaktu? czy miala Pani technicze trudnosci" bleeeee co za sciema! Pisalam jej ze co to ma byc, od 2 tygodni cisza.. a ona ze rodziny ktore teraz szukaja au pair to szukaja na wrzesien. Ja chce w pazdzierniku jechac (ale mimo wszystko to dziwne, kto szuka au pair tak pozno... na forum widze wiekszosc dziewczyn szukala rodzin na pol roku wprzod!!!)I Pani Cebula mowi ze powinnam zdobic video i dodac zdjecia. Tak, tyle ze video mam no i zdjec mam 60. W poniedzialek bede do niej dzwonic, bo co to ma byc, zgarneli kase i dokumenty a teraz zadnych ofert (!) Oby mi nie zablokowali profilu, jak to ktos juz mowil (he he) I zaloze sie ze jak sie juz pojawi rodzinka, to beda naciskac bym ja od razu wziela No ale jak zwykle przesadzam [/quote]
Dokładnie Cie rozumiem - mi to samo wysyła cały czas , tylko że ja nie czekam kilka dni a już 2 miesiące... byłam gotowa jechac już w lipcu ale cisza , wiec zmieniłam na sierpień, znów cisza, w zasadzie to powoli kończy mi sie cierpliwość, alee jeszcze sie trzymam. Irytujące tylko jest to, że jak pytam czy wszystko jest ok, to ciągle otrzymuje te same odpowiedzi... -
Joan > 04-08-2010, 18:53
[quote name="Aśśśś"]
Dokładnie Cie rozumiem - mi to samo wysyła cały czas , tylko że ja nie czekam kilka dni a już 2 miesiące... byłam gotowa jechac już w lipcu ale cisza , wiec zmieniłam na sierpień, znów cisza, w zasadzie to powoli kończy mi sie cierpliwość, alee jeszcze sie trzymam. Irytujące tylko jest to, że jak pytam czy wszystko jest ok, to ciągle otrzymuje te same odpowiedzi...[/quote]
8O jak można czekać 2 miesiące bez odezwu ? ja bym się wkurzyła mocno, zadzwoń do nich bo inaczej się nie dowiedz o co chodzi -
szuszuvp > 04-08-2010, 18:59
I to wszystko się dzieje w Proworku ? no nieźle dziewczyny...współczuję ;/ -
Aśśśś > 04-08-2010, 19:09
[quote name="Joan"]jak można czekać 2 miesiące bez odezwu ? ja bym się wkurzyła mocno, zadzwoń do nich bo inaczej się nie dowiedz o co chodzi[/quote]
A no można tyle czekać, i z tego co wiem nie jestem sama - co mnie podnosi na duchu oczywiscie
Dzwoniłam, pytałam, ciagle te same odpowiedzi :evil: : prosze dodawać nowe zdjecia żeby pani profil był na bieżąco - no przecież nie będę ciągle do ludzi latać żeby robić nowe zdjęcia (kto mądry podczas opiekowania sie dziećmi robi sobie z nimi foty...), mam w profilu 20 więc chyba wystarczająco... i żebym nagrała filmik - tyle że filmik mam od ponad miesiąca - teraz pracuję nad nowym ^^ ,noi oczywiscie gadka w stylu trzeba czekać...tydzień temu mi napisała żebym dosłała nowe referencje, no to dosłałam i czekammmm - na cud -
Joan > 04-08-2010, 19:19
Aśśśś ciekawi mnie czemu tak jest, tzn czego Ci brakuje, że Cię nie wybierają, zaznaczyłaś sobie jakąś fajną lokalizację czy jakąkolwiek ? może to by utrudniało sprawę, dużo miałaś referencji ? -
Aśśśś > 04-08-2010, 19:25
Joan - nie mam pojęcia czemu to tak długo trwa... nie zaznaczyłam żadnego miejsca do jakiego bym chciała pojechać, bo ja to w ogóle chce wyjechać nie ważne gdziebyle bym mogła choć troche zobaczyć USA a jeśli chodzi o referencje to mam 4 najbardziej śmieszy mnie to, że ponoć teraz jest najgorętszy okres hmm ja tam tego nie odczuwam -
Joan > 04-08-2010, 19:32
biedna jesteśtrzymam kciuki żeby w końcu Ci się udało !! ;* -
Aśśśś > 04-08-2010, 19:40
A nie dziękuje - żeby nie zapeszyć ;P
z tego co wyczytałam to Ty dopiero planujesz poszukiwania - dobrze wyczytałam?;> jak przyjdzie pora to będę za Ciebie mocno kciukować żebyś szybciutko znalazła swoją familie i nie musiała tyle wyczekiwać:* -
Joan > 04-08-2010, 19:49
tak, ja chcę składać papiery gdzieś w listopadzie i jechać dopiero w czerwcu, ale widzę że to dobry pomysł bo będę mieć dużo czasu żeby coś znaleźć , co więcej planuję sobie zaznaczyć wybraną lokalizację, więc będzie mi jeszcze trudniejmam nadzieję, że uda mi się trafić tam gdzie chcę, aczkolwiek teraz już nie wiem czy będę jechać z proworku trochę mnie przybił Twój przypadek.. -
karolinka > 04-08-2010, 19:53
wiecie co, wiekszosc operek marzy o Nowym Jorku, Los Angeles, Miami.. ale pamietajcie, ze lepiej miec rodzine, np w Virginii niz miec hostow/dzieci z piekla rodem ale z NYC! na forum bylo gdzies juz napisane, ze w Południowej Kalifornii i na Florydzie wieksze szanse maja dziewczyny, ktore znaja hiszpanski, bo jest tam duzo imigrantow z Ameryki Pd