• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

dominikan@ > 06-05-2009, 21:09

Juz dostałam chyba nauczkę i przestane tak wybrzydzac. Mam kilka rodzin ( na great au pair) dodanych do hot listy ale już 2 z nich które mi się naprawdę bardzo podobały mi podziękowały więc już nie będe tak pochopnie podchodziła do kolejnych ofert z agencji.

dominikan@ > 06-05-2009, 22:33

Dziewczyny jestem w matchingu!!!! Jupi!!! Nareszcie!!!

agulka > 06-05-2009, 22:36

Brawo!!!! To czuje, ze na dniach beda sie rodzinki odzywac?

ps. Swoja droga - Dominikan@ my tu chyba siedzimy najczesciej w ostatnich dniach , zauwazylas? ja nadal pisze eseje... gdybym tak zablokowala sobie forum na 1 dzien juz danwo bym skonczyla z nauka a tak... hahaha

jadlasiebie > 06-05-2009, 22:40

a ja niestety nie mam au pair room, bo jade na summer au pair do Europy,a tylko do stanów i to na rok -przysługuje taka usługa

dominikan@ > 06-05-2009, 22:41

Już nie moge się doczekać tych rodzinek. Teraz mi syndrom Kamysi się udzielił i sprawdzam non stop maila Ciekawe co u niej swoją drogą?

Jak się już maturę zdało to można się poobijać. Oo kilku dni nikt tu nie zagląda bo wszyscy sie uczyli do matury Ja mam we wtorek koło ale nie am natchnienia żeby się na nie uczyć więc robie 1500 rzeczy aby się tylko nie uczyć np: odpalam kompa 10 razy dziennie i gasze żeby zaspokoić sumienie

agulka > 06-05-2009, 22:42

a tak matury , zapomnialam...

ja tak samo omijam eseje szerokim lukiem..wole forum

a co do Kamysi, wlasnie spytalam w jej watku czy sa jakies newsy.

89dzoana89 > 07-05-2009, 9:14

Dominikan super ze w koncu jestes w matchingu

Ja napisalam do agencji ze chce zeby mi papiery do aupaircare przeniesli wiec poczeeeekam sobie :?

Ja to jestem czesto ale przewaznie mam tylko czas na przeczytanie co piszecie i musze znikac

Ale jestem obecna :mrgreen:

kamysia > 07-05-2009, 11:55

.

dominikan@ > 07-05-2009, 12:00

Kamysia zdecydowanie nie rano weź pod uwagę różnicę czasu u nich jest jakaś 5 rano. Ja zawsze dostaje maile od rodzin w nocy.

kamysia > 07-05-2009, 12:55

.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia