-
-
Re: Rocznik '89 rlz.
kasiorrr > 06-06-2008, 12:51
huh wreszcie mam internet spowrotem i moge agladac na forum!
wiec witam i lece nadrbiac zaleglosci w czytaniu, troche postów naprodukowalyscie przez ten czas
za tydzien rozpoczynam operska kariere a mam jeszcze milion spraw do zalatwienia :roll: -
asiafrugo > 06-06-2008, 12:57
A gdzie smigasz? -
asiafrugo > 06-06-2008, 12:57
A gdzie smigasz? -
Ninka Jones > 06-06-2008, 17:12
Ka?ka, no to nas zaniedbalas!mow tu wszystko, gdzie jedziesz! ze szczegolami :lol: -
Ninka Jones > 06-06-2008, 17:12
Ka?ka, no to nas zaniedbalas!mow tu wszystko, gdzie jedziesz! ze szczegolami :lol: -
kasiorrr > 06-06-2008, 19:04
Jak na spowiedzi
Jadę do Amersham, zostaję do 27 wrze?nia. Dwójka dzieciaczków, chłopiec 5 i dziewczynka 8 lat. 3 dni w tygodniu bede miala wolne to sobie troche poleniuchuje, w weekendy pewnie na wycieczki do londynu bede jezdzila (dzieki wielkie temu kto wymyslil metro!).Obowiazki przecietne, wiadomo zeby dzieciaki z glodu i nudow nie umarly, i jakies drobne sprzatanie.
Ogolnie to martwi mnie tylko kwestia studiow, a dokladniej mieszkania,
okazuje sie, ze najprawdopodobniej nie dostane sie na studi aw toruniu i bede musiala sobie cos znalezc w innym miescie, no a z wysp to trudno bedzie na odleglosc. :roll:
a wlasnie jak jade tylko na 3, 5 miesiaca to powinnam hostom jakies prezenty dawac czy jakies drobne upominki dla dzieci wystarcz, jak sadzicie? -
kasiorrr > 06-06-2008, 19:04
Jak na spowiedzi
Jadę do Amersham, zostaję do 27 wrze?nia. Dwójka dzieciaczków, chłopiec 5 i dziewczynka 8 lat. 3 dni w tygodniu bede miala wolne to sobie troche poleniuchuje, w weekendy pewnie na wycieczki do londynu bede jezdzila (dzieki wielkie temu kto wymyslil metro!).Obowiazki przecietne, wiadomo zeby dzieciaki z glodu i nudow nie umarly, i jakies drobne sprzatanie.
Ogolnie to martwi mnie tylko kwestia studiow, a dokladniej mieszkania,
okazuje sie, ze najprawdopodobniej nie dostane sie na studi aw toruniu i bede musiala sobie cos znalezc w innym miescie, no a z wysp to trudno bedzie na odleglosc. :roll:
a wlasnie jak jade tylko na 3, 5 miesiaca to powinnam hostom jakies prezenty dawac czy jakies drobne upominki dla dzieci wystarcz, jak sadzicie? -
idril > 06-06-2008, 21:54
ja ogolnie wyznaje zasade bez wiekszych prezentow. wykosztujesz sie tylko.
ostatecznie to sie jedzie pracowac i Ty pilnujesz dzieci a oni zapewniaja mieszkanie i funty w portfelu
kup cos czym moglabys zajac dzieci w brzydka pogode a hostom kup paczke wedlowskiej mieszanki czy chalwe
no i dzieciom obowiazkowo krowki
poza tym do Londynu na wycieczki mowisz?!
zapamiatam! :lol: -
idril > 06-06-2008, 21:54
ja ogolnie wyznaje zasade bez wiekszych prezentow. wykosztujesz sie tylko.
ostatecznie to sie jedzie pracowac i Ty pilnujesz dzieci a oni zapewniaja mieszkanie i funty w portfelu
kup cos czym moglabys zajac dzieci w brzydka pogode a hostom kup paczke wedlowskiej mieszanki czy chalwe
no i dzieciom obowiazkowo krowki
poza tym do Londynu na wycieczki mowisz?!
zapamiatam! :lol: -
Ninka Jones > 07-06-2008, 0:29
Boże Kasiorrrr jestes tak blisko Warford, chlip