• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Rocznik '89 rlz.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Rocznik '89 rlz.

• Rocznik '89 rlz.
  • Re: Rocznik '89 rlz.

kasiorrr > 06-06-2008, 12:51

huh wreszcie mam internet spowrotem i moge agladac na forum!

wiec witam i lece nadrbiac zaleglosci w czytaniu, troche postów naprodukowalyscie przez ten czas

za tydzien rozpoczynam operska kariere a mam jeszcze milion spraw do zalatwienia :roll:

asiafrugo > 06-06-2008, 12:57

A gdzie smigasz?

asiafrugo > 06-06-2008, 12:57

A gdzie smigasz?

Ninka Jones > 06-06-2008, 17:12

Ka?ka, no to nas zaniedbalas! mow tu wszystko, gdzie jedziesz! ze szczegolami :lol:

Ninka Jones > 06-06-2008, 17:12

Ka?ka, no to nas zaniedbalas! mow tu wszystko, gdzie jedziesz! ze szczegolami :lol:

kasiorrr > 06-06-2008, 19:04

Jak na spowiedzi

Jadę do Amersham, zostaję do 27 wrze?nia. Dwójka dzieciaczków, chłopiec 5 i dziewczynka 8 lat. 3 dni w tygodniu bede miala wolne to sobie troche poleniuchuje, w weekendy pewnie na wycieczki do londynu bede jezdzila (dzieki wielkie temu kto wymyslil metro!).Obowiazki przecietne, wiadomo zeby dzieciaki z glodu i nudow nie umarly, i jakies drobne sprzatanie.

Ogolnie to martwi mnie tylko kwestia studiow, a dokladniej mieszkania,

okazuje sie, ze najprawdopodobniej nie dostane sie na studi aw toruniu i bede musiala sobie cos znalezc w innym miescie, no a z wysp to trudno bedzie na odleglosc. :roll:

a wlasnie jak jade tylko na 3, 5 miesiaca to powinnam hostom jakies prezenty dawac czy jakies drobne upominki dla dzieci wystarcz, jak sadzicie?

kasiorrr > 06-06-2008, 19:04

Jak na spowiedzi

Jadę do Amersham, zostaję do 27 wrze?nia. Dwójka dzieciaczków, chłopiec 5 i dziewczynka 8 lat. 3 dni w tygodniu bede miala wolne to sobie troche poleniuchuje, w weekendy pewnie na wycieczki do londynu bede jezdzila (dzieki wielkie temu kto wymyslil metro!).Obowiazki przecietne, wiadomo zeby dzieciaki z glodu i nudow nie umarly, i jakies drobne sprzatanie.

Ogolnie to martwi mnie tylko kwestia studiow, a dokladniej mieszkania,

okazuje sie, ze najprawdopodobniej nie dostane sie na studi aw toruniu i bede musiala sobie cos znalezc w innym miescie, no a z wysp to trudno bedzie na odleglosc. :roll:

a wlasnie jak jade tylko na 3, 5 miesiaca to powinnam hostom jakies prezenty dawac czy jakies drobne upominki dla dzieci wystarcz, jak sadzicie?

idril > 06-06-2008, 21:54

ja ogolnie wyznaje zasade bez wiekszych prezentow. wykosztujesz sie tylko.

ostatecznie to sie jedzie pracowac i Ty pilnujesz dzieci a oni zapewniaja mieszkanie i funty w portfelu

kup cos czym moglabys zajac dzieci w brzydka pogode a hostom kup paczke wedlowskiej mieszanki czy chalwe

no i dzieciom obowiazkowo krowki

poza tym do Londynu na wycieczki mowisz?!

zapamiatam! :lol:

idril > 06-06-2008, 21:54

ja ogolnie wyznaje zasade bez wiekszych prezentow. wykosztujesz sie tylko.

ostatecznie to sie jedzie pracowac i Ty pilnujesz dzieci a oni zapewniaja mieszkanie i funty w portfelu

kup cos czym moglabys zajac dzieci w brzydka pogode a hostom kup paczke wedlowskiej mieszanki czy chalwe

no i dzieciom obowiazkowo krowki

poza tym do Londynu na wycieczki mowisz?!

zapamiatam! :lol:

Ninka Jones > 07-06-2008, 0:29

Boże Kasiorrrr jestes tak blisko Warford, chlip
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia