-
-
Re: Yoanna - dogonić marzenia...
Yoanna > 05-02-2008, 21:23
wiem ze nie jako mp3...
wszystko wlasnie odtwarzam media playerem ale tej plyty sie nie da. tak jak juz pisalam - nie widac zadnych ikonek.
zeby bylo smieszniej to jak odtwarzam plyte w kuchni to wszystko gra. tylko na kompie nie chce.. ehh..
z sprzedawca juz pisalam. reklamowac mi sie nie chce bo za leniwa jestem na takie rzeczy. musialabym to wysylac i w ogole. zwlaszcza ze dalam za to cos troche ponad 5 funtow, to przezyje ;P bede sluchac w kuchni. tak jak dzisiaj :lol:
host z panna wyjezdza gdzies w nastepny weekend. na 3 dni ;D pewnie uczcic walentynki. potem wraca, pobedzie niecale dwa tygodnie i znowu gdzies spada na tydzien. dla mnie ok bo nie lubie jak mi sie tu kreci ;P a i kaski wiecej wpadnie ehhe. tyle ze bede musiala gotowac w weekendy ehh. aa i najstarsza corka w sobote leci do niu jurku. nie wiem na ile ale fajnie. im mniej ludzi tym lepiej :lol:
a teraz lece bo sie umowilam z kumpela. a ja zanim dojade do centrum to hmm z godzina zejdzie ;P -
Ninka Jones > 05-02-2008, 21:27
a co to za plyta wogole? -
Yoanna > 06-02-2008, 3:36
plyta cd
:lol:
hahah
mala rodriguez
o tlustym czwartku dowiedzialam sie po fakcie. dzis tez sie dowiaduje ze ostatki. cale szczescie ze tak sie zlozylo ze sie umowilam z kol na wino w pubie ;P
a jutro juz sroda. kul. czas leci tak szybko!
a moje zycie sie kreci i kreci.... i sama nie wiem juz co o tym wszystkim myslec.
ehhh faceci... -
WAMPIREK > 06-02-2008, 15:24
Asiu,to ja Ciebie dzisiaj uswiadamiam,że jest ?roda popielcowa...żeby? nie mówiła,że przegapiła? -
Yoanna > 06-02-2008, 17:23
to akurat wiem
ale ze wczoraj byl dzien nalesnikowy tutaj to oczywiscie nie wiedzialam ;P -
Ninka Jones > 06-02-2008, 17:55
dzień nale?nikowy?! 8O
ja mam teraz popołudnie lukrowanych pierników... -
Yoanna > 06-02-2008, 18:44
no w polsce w tlusty czwartek sie obzeraja paczkami, a tu jak sie okazuje we wtorek rzadza pancakes ;P
lukrowane pierniki? mniaaaaaaaam
ja to przespie cale zycie. z rana jestem niezywa wiec jak wygonie dzieci do szkoly to bywa ze sie klade. no i dzis polozylam sie tak 8.30 i nastawilam budzik na 10. bo chcialam na stratford pojechac bo kurtke chce kupic. ale gdzie tam, wstalam o 13 ledwo zywa ;/ i nie pojechalam ehhh a jutro na uni i tez czasu miec nie bede. a wieczorem chyba tylko do 18 otwarte.. to tez sie nie wyrobie.. zwlaszcza ze dzis operskie spotkanko ;D sroda = operki ida do pubu na karaoke heheh. zeby nie bylo - tylko jedna spiewa ;P a my mamy z niej ubaw hihi bo glosu to ona nie ma ;P -
Vorissa > 06-02-2008, 19:19
ja uwielbiam spać rano, tak do 10-11, a tymczasem wstaję o 5,30 co mnie przeraża -
Ninka Jones > 06-02-2008, 19:27
a ja uwielbiam karaoke -
idril > 06-02-2008, 22:30
Yo to Ty nie masz codziennie tej szkoly?!
wiesz ogolnie to znalazlam w necie ta Twoja szkole, a raczej jej oficjalna strone i taka symaptyczna mi sie wydaje.
popatrzylam sobie na niaona na mnie. i jest git
na prawde calkiem sympatyczna
[moja dalekosieżne plany mnie czasem zabijaja]