• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

Joan > 01-08-2010, 1:52

Victoria jeszcze nie szukam planuję dopiero

a te ogłoszenia pracy co są na stornie proworku to są nieaktualne ? Tam jest jakieś pole " aplikuj na tę ofertę" to może można z tego skorzystać ? z tego co widziałam to szukają właśnie tam rodziny au pair od października, ale hmm nie wiem czy te oferty tam działają, trzeba spróbować, nie załamuj się, głowa do góry

Victoria > 01-08-2010, 2:56

Joan, mi Pani z Prowork powiedziala ze "te oferty sa tylko przykladowymi ofertami, jakie sie moga pojawic"

Jakos nie wierze 8O to po co co chwila pojawia sie jakas rodzinka z roznych miast i krajow? moze po prostu wybiera inne au pair :?:

Joan > 01-08-2010, 3:10

No chyba sobie jaja robią, tam się pokazują same fajne miasta SF, LA, Boston, nawet NY i okazuje się, że to ściema ? 8O nieźle nas nabierają..

szuszuvp > 01-08-2010, 14:09

no dokładnie ja też tam zaglądam i widziałam same świetne miejsca...tylko dziwi mnie, że tam jest napisane: "rodzina opłaca przelot do USA" a z powrotem ? no, ale skoro to tylko przykładowe oferty...

Ash > 01-08-2010, 14:39

jej... straszycie mnie dziewczyny!

60 zdjęć? :O

Joan > 01-08-2010, 14:49

Warunki pobytu jako Au Pair w USA

- bezpłatny przelot w obie strony z/do Polski do /z USA. Do wyboru możliwość wylotu z Warszawy, Gdańska, Krakowa i Wrocławia

bezpłatny lot w obie strony jest w warunkach umowy

no ja na pewno nie będę mieć 60 zdjęć, jakoś nie zwykłam robić sobie wiele zdjęć z dziećmi, którymi się zajmowałam, pewnie tylko z 15 będę mieć

Ash > 01-08-2010, 15:00

No właśnie, ja nawet będąc au pair przez 18mc nie mam tylu zdjęć, jak już to ja robiłam dzieciom jak jakoś śmiesznie wyglądały ja z nimi jestem na nielicznych fotkach...

Victoria > 01-08-2010, 18:42

Bo ja mam jeszcze z rodzina i znajomymi, troche swoich. Mam brata wiec i zanim tez troche bylo.

Ja nie mialam zadnych fotek jak sie opiekowalam... kto by o tym myslal. Musialam dorobic, co to za zamieszanie bylo

WhiteDove > 01-08-2010, 21:45

No właśnie to takie trochę głupie, bo kto sobie podczas pracy z dziecmi pstryka fotki? :roll:

Założę się, ze dziewczyny co mają dziesiątki zdjęć z maluchami po prostu pozowały

Ja od 2 lat pracuję z dzieciakami w harcerstwie i takich reprezentatywnych nazbierało się może z 10

moniamj > 03-08-2010, 10:42

Ja tez nie mialam żadnych fotek, musialam to nadrobic.

Nie myślałam opiekujac sie maluszkami o fotkach a tym bardziej o tym że kiedys beda mi potrzebne
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia