-
-
Re: British dream ^ ^
idril > 29-01-2008, 14:55
no ja jestem z Suwałk to az tak daleko nie widze, zreszta i tak slepa jestem :lol: -
Ninka Jones > 29-01-2008, 16:37
bywam czasem i raz ktos po angielsku zapytal mnie na rynku gdzie aptekaale nie wiem czy to angol
chce angolakocham ich akcent :mrgreen:
ale Tom jest slodki i madry! a Danny to glupek i prostak :lol: -
Yoanna > 29-01-2008, 16:55
mam dni ze trgo ich ang akcentu nie moge sluchac, no niektore osoby maja taki skopany akcent ze uszy wiedna ;P jak moja hostrodzina np heheh no przesadzony.
glupek i prostak? heheh to ty juz nie jones? -
idril > 29-01-2008, 19:28
no ja juz tez mam wrazenie ze jesli chodzi o facetow to kompletnie nie na czasie u Niny jestem...
:lol: -
Ninka Jones > 29-01-2008, 21:50
nikt nie jest
Jones zostanie bo sie przyzwyczailam, ale nie kocham go juz od ponad miesiacaprzejrzalam na oczy ale nadal mam kisiel w gaciach jak slucham niektorych piosenek/widze go na DVD czy teledyskach glosu mu nie zmienie, a glupi ze hoho ^^
Tom jest boski <3. -
Yoanna > 29-01-2008, 22:01
ja to mialam kisiel w kubku ale wlasnie co zjadlam. przywiozlam z pl pelno kisielkow i budyni slodka chwila hahahhalove it -
idril > 29-01-2008, 22:13
a ja nie lubie takich eksperymentow...
a w UK nie ma kislow i budyni?! 8O
jejku! to co oni jedza na biwakach?! -
Yoanna > 29-01-2008, 22:40
ja uwielbiam!
kisiel, budyn, mus, ryz
no oni tu tego nie maja.. a dziwne bo to proste do zrobienia i szybkie hehe -
Vorissa > 29-01-2008, 22:43
ja uwielbiam kisiele i budynie, ale nie lubię tych kubkowych, bo czuję proszek...
wolę sobie w garnku zrobić, przelać do kubka, dodać dżem i owoce i mogę je?ć ^.^ -
Yoanna > 29-01-2008, 22:52
wiem, sa sztuczne i gorsze od tych zwyklych ale idzie sie przyzwyczaic. zwlaszcza jak sie jest na obczyznie i jest sie takim leniem jak ja :lol:
ale na wielkanoc chyba poprosze mame zeby mi zrobila budyn z prawdziwym mlekiemzawsze mam jakies dziwne zachcianki buahha
zawsze przed moim przyjazdem mama sie pyta co kupic? no to ja odpowiadam: kup chleb, maslo, makrele :lol: same takie noramalne dobre rzeczy bez ktorych tu musze zyc...