-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 28-10-2007, 15:15
jaki plan? dietę? -
Ninka Jones > 28-10-2007, 18:55
7 listopada mam rozmowę o pracę w KFC/Pizza Hutt na Racławickich
LOVELY -
Ninka Jones > 28-10-2007, 19:37
zapraszam na floga. -
angelinaa.star > 28-10-2007, 20:09
Wiesz co Nina z osobistego do?wiadczenia nie polecam pracy w sieci sklepów "ZARA"
trzymaj się od nich z daleka szukaj?c pracy.
Zachciało mi się i?ć do pracy bo miałam mało zajęć w szkole. To była istna masakra!! 8 do 12 h na nogach przerwa 30 min w której to musisz zje?ć i możesz skorzystać z toalety (poza t? przerw? nie ma na to szans) w czasie pracy nie możesz usi??ć nawet oprzeć sie o blat w przebieralni. Jak czego? nie ma co chwilę latasz na magazyn który przeważnie jest gdzie? w piz.. daleko :/ mimo że pracujesz np. do 22 nigdy nie wyjdziesz o czasie bo wszystko trzeba poukładać itp. czyli wychodzisz ok 23.
Jak wychodziłam to często nie miałam siły prowadzić samochodu
jedyny pozytyw to to że schudłam z 10 kg. od zapierniczania w te i z powrotem -
Ninka Jones > 28-10-2007, 20:14
w takich miejscach szukaj? dyspozycyjnych osób, a ja w maturalnej klasie to u mnie weekendy tylko wchodz? w grę.
ale pan z KFC napisał w mailu że to nie problem, że szukaj? kogo? w niepełnym wymiarze godzin i s? w stanie dopasować komu? grafik do potrzebzobaczymy -
angelinaa.star > 28-10-2007, 20:24
mi tez tam mówili ze dopasuj? mi grafik do potrzeb, a jak jednego dnia musiałam i?ć na egzamin to mi menadżerka powiedziała że nie!!
mimo że jej mówiłam o tym z tygodniowym wyprzedzeniem to ona mnie ustawiła tak że pracowałam w godzinę egzaminu !!
no i się pożegnały?my bezpowrotnie.
Mam nadzieję że pracka wypali!! -
Ninka Jones > 28-10-2007, 20:26
chciałabym bo nie mogę żyć bez pieniędzy i zakupów od powrotu z UK.
tym sposobem wydałam już moje osiem stów z 18tki, która była miesi?c temu...
800tny post! -
angelinaa.star > 28-10-2007, 20:35
wiesz co miedzy innymi dlatego chce wyjechać by w końcu wydawać swoj? kase a nie rodziców!!
bo to mnie normalnie doprowadza do szału że jak co? chce to musze mówić mamo tato daj!!
Mimo że rodzice zawarli ze mn? umowę że dopóki studiuję to oni mi daj? kasę.
Najlepsza opcja w tym że teraz mam dziekankę. Idę do rodziców i sie pytam czy mogę dostać na cos tam, a oni mi na to że przecież ja już nie studiuję, że mam dziekankę i że to dla nich jako praca się nie liczy!! normalnie usiadłam w wrażenia 8O
Ale ze obrotna jestem to sobie załatwiłam prace u kolegi w nieruchomo?ciach i jestem zastępcz? sekretar? -
Ninka Jones > 28-10-2007, 20:40
hehe
moja siostra mi sie przypomina
no a ja nie mam niestety żadnych znajomo?ci
musze jeszcze dać ogłoszenie do miejskiej gazety, żeby korepetycji z angielskiego po udzielać.
"Korepetycje z języka angielskiego u maturzystki z certyfikatem Cambridge. Szkoła podstawowa i gimnazjum. Kontakt po 15."
skusiłyby?cie sie? -
angelinaa.star > 28-10-2007, 20:50
no proste jak zobacz? ludziki słowo obco brzmi?ce jak Cambridge to od razu wymiękn? i przylec? na bank!!