• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Yoanna - dogonić marzenia...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Yoanna - dogonić marzenia...

• Yoanna - dogonić marzenia...
  • Re: Yoanna - dogonić marzenia...

Ninka Jones > 04-02-2008, 4:19

ja najwiekszy problem mam z gardlem.

jesli chodzi o bole glowy to zdarzaja sie czasem po odczulaniu, to wtedy takie ogolne otepienie.

i jeszcze bole brzucha... te zwiazane z okresem to trwaja z reguly w pierwszy dzien i na tydzien przed. ale zdarza sie ze wcale nie boli. ale mam duzy problem z jelitami, nie wiem czy wam wspominalam kiedys, ze mam alergie na mleko i sie dowiedzialam tydzien temu ze moje jelita nie maja juz enzymow ktore trawia kazeine, dlatego mnie boli, bo to sie nie trawi :?

Yoanna > 04-02-2008, 12:57

[quote name="Emi"] a ja go bralam na bole miesiaczkowe - mozecie sobie wyobrazic jakie fajne jazdy ja mam co miesiac...

[/quote]

tez tak mialam w pl ;/ co miesiac taki bol ze lezalam i sie zwijalam, duzo srodkow przeciwbolowych i w ogole ;/ co miesiac wiec szkole opuszczalam :lol:

teraz jest o wiele lepiej, zazwyczaj nie mam takich jazd, albo jedna tabletka i po problemie, zauwazylam ze jak nie jem zbyt duzo miesa to to mija, bo jak np jade do pl a tam wiadomo - jedz, jedz i to caly czas miesko :wink: to na swieta tez mialam nieciekawie..

anyway. od srody nie mialam netu. ale juz mam, kuuuul szkoda ze zaraz musze poodkurzac i poprasowac a nastepnie jechac na extra sprzatanie, no ale takie to juz sa te poniedzialki..

weekend byl szalony... piatek w pracy ahhh co to sie dzialo... nie wiem ale ja naprawde mam w zyciu tyle szczescia...............

Yoanna > 04-02-2008, 22:43

mam problem

kupilam plyte. w celu sluchania jej na kompie i przerzucenia na mp3. ot, uczciwosci mi sie zachcialo ;P no i plyta przyszla, wszystko fajnie, tyle ze nie moge jej odtworzyc na kompie ;/ jedyne co odtwarza to teledysk ktory jest tam jako extra. a ja chce piosenki! na hostowym radyjku wszystko gra a na kompie nawet nie pokazuje zeby cos tam bylo poza teledyskiem. czyzby az tak to poblokowali zeby nie kopiowac? ale po co mi plyta jak jej sluchac nie moge? ma ktos jakis pomysl co z tym zrobic? z innymi plytkami nie mialam takiego problemu ;/

WAMPIREK > 05-02-2008, 0:26

Uuu...ale lipa z t? płyt? :/

Vorissa > 05-02-2008, 0:59

a czym odtwarzasz? bo to zależy od odtwarzacza czasem, i wszystkich kodeków...

Yoanna > 05-02-2008, 1:06

ale to chyba nie od programu zalezy bo inne cd dobrze chodza, a jak ta otwieram to nawet nie ma ikonek piosenek ;/

idril > 05-02-2008, 1:11

ja mam ogolnie jakies problemy z zoladiem i zaden lekarz nie wie co mi jest.

jedni mowia ze nie trawie miesa (i to moze byc bo jak ostatnio nie jem go to nie boli mnie)

inni mowia ze jeszcze z dziecinstawa mam na mleko uczulenie (ale ja z nabialu nie zrezygnuje...)

i tak w kolko.

tak wlasnie teraz stwierdzilam ze jak ktoras tylko z was powie ze jest na cos chora to ja dodjade ze ja tez na to 8O

az taka zepsuta jestem?! 8O

Ninka Jones > 05-02-2008, 1:44

ja powtarzam mamie ze mnie zle zrobila

alergia, wada zgryzu, wada wzroku, skora i jeszcze pare rzeczy by sie znalazlo

Asiu wrzucajac oryginalna plytke od kompa nie bedziesz miala piosenek jak w mp3. to inaczej jest troche zakodowane, a jak wrzucasz to nie wyskakuje Ci okno z tym co mozesz teraz zrobic? powinna sie odtworzyc automatycznie w jakims playerku...

Yoanna > 05-02-2008, 2:01

nin o to wlasnie chodzi ze nic sie nie odtwarza! jedyne co sie automatycznie odtwarza to ta piosenka z teledyskiem. pozostalych w ogole nie widac. co jak dla mnie ejst dziwne bo zawsze normalnie wszystko odtwarzalam na komputerze ;/

Vorissa > 05-02-2008, 20:03

no tak, ale jako mp3 tego Ci nie odtworzy bo to chyba zwykła płyta...

proponuję windows media player, on odtwarza wszystko, jak nim nie odtworzysz, to sprawdź czy nie masz wirusów, a jak tym nie, to idź zwróc płytę z reklamacj?...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia