-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
Joan > 31-07-2010, 0:13
WhiteDove to dojedziesz do nas i też się spotkamy -
szuszuvp > 31-07-2010, 13:13
Moje wymarzone miejsce to San Franciscobyłabym w siódmym niebie
no ja też się zastanawiam jak to z rodzinkami będzie jeśli złożę aplikację tak wcześnie, ale zobaczymy. Jedna dziewczyna z mojej miejscowości po odrzuceniu 1. rodziny czekała na następną pół roku, a tego bym nie chciała
a z maturą mam tak samozamiast myśleć o tym, to ja tylko USA w głowie mam -
WhiteDove > 31-07-2010, 13:49
Przynajmniej będę miała kogoś, kto już trochę obeznany w tych ogromnych Stanach
A co do lokalizacji, to po roku w deszczowej Anglii będę marzyła o miejscu gdzie słońce świeci przez cały rok
Może Floryda? Albo California? -
Joan > 31-07-2010, 14:21
szuszuvp napisałam Ci prywatną wiadomość
ja jestem za Kalifornią z bardzo osobistych dla mnie aspektów, ale z drugiej strony cholernie kusi mnie NY bo to takie inspirujące miejsce.
Napisałam do Proworku czy taka szybka rejestracja jest sensowna, zobaczymy co odpiszą. Dziewczyny orientujecie się może kiedy Prowork organizuje jakieś promocje ? wiem, że na pewno każdej wiosny ale to dla mnie już za późno trochę, a 100 zł rabatu chętnie bym przygarnęła -
szuszuvp > 31-07-2010, 14:52
Niestety nie mam pojęciaa gdyby mieli jakiś promocję to może i ja bym się przerzuciła z Au Pair in America do Proworku Jak się coś dowiesz to daj znać. -
Joan > 31-07-2010, 15:01
Ok, tym bardziej, że to au pair america to trochę drogie jest, 1800 zł gdzieś za samą opłatę programową plus jeszcze koszt wizy, prawka międzynarodowego, lekarza i stu innych rzeczy. Mi się w Proworku podoba ten cały room, gdzie można wybierać rodzinki, a nie tak jak w CC, że jedna rodzina blokuje Ci profil -
Victoria > 31-07-2010, 15:34
[quote name="Joan"]Ok, tym bardziej, że to au pair america to trochę drogie jest, 1800 zł gdzieś za samą opłatę programową plus jeszcze koszt wizy, prawka międzynarodowego, lekarza i stu innych rzeczy. Mi się w Proworku podoba ten cały room, gdzie można wybierać rodzinki, a nie tak jak w CC, że jedna rodzina blokuje Ci profil[/quote]
No to najpierw sie musi jakas rodzina odezwac... bo u mnie od 15 dniu cisza w roomie (z Prowork) !!! -
Joan > 31-07-2010, 16:00
[quote name="Victoria"]
No to najpierw sie musi jakas rodzina odezwac... bo u mnie od 15 dniu cisza w roomie (z Prowork) !!![/quote]
kurcze, nie strasz mnie ! pisałaś do biura o co chodzi ? bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że nikt nie jest Tobą zainteresowany :? -
Victoria > 01-08-2010, 0:55
[quote name="Joan"]
[quote name="Victoria"]
No to najpierw sie musi jakas rodzina odezwac... bo u mnie od 15 dniu cisza w roomie (z Prowork) !!![/quote]
kurcze, nie strasz mnie ! pisałaś do biura o co chodzi ? bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że nikt nie jest Tobą zainteresowany :?[/quote]
Pisalam do Pani Cebuli... a ona mi tylko wyslala maila z ankieta "czy kontaktowal sie ktos z Pania?, czy miala Pani trudnosci z nawiazaniem kontaktu? czy miala Pani technicze trudnosci" bleeeee co za sciema!
Pisalam jej ze co to ma byc, od 2 tygodni cisza.. a ona ze rodziny ktore teraz szukaja au pair to szukaja na wrzesien. Ja chce w pazdzierniku jechac (ale mimo wszystko to dziwne, kto szuka au pair tak pozno... na forum widze wiekszosc dziewczyn szukala rodzin na pol roku wprzod!!!)
I Pani Cebula mowi ze powinnam zdobic video i dodac zdjecia. Tak, tyle ze video mam no i zdjec mam 60.
W poniedzialek bede do niej dzwonic, bo co to ma byc, zgarneli kase i dokumenty a teraz zadnych ofert (!) Oby mi nie zablokowali profilu, jak to ktos juz mowil (he he) :evil: I zaloze sie ze jak sie juz pojawi rodzinka, to beda naciskac bym ja od razu wziela :mad: No ale jak zwykle przesadzam
Teraz jest ponoc goracy okres, wiec nie wiem czemu taka cisza. Moze ludzie sa na wakacjach? :?: A jak u Was dziewzyny, po jakim czasie dostalyscie matcha z proworku?? I czy wtedy moge widziec rodzine i mam do niej maiala? -
Victoria > 01-08-2010, 1:00
Joan, Ty mnie przerazasz, tak wczesnie szukasz juz rodzinki! Az trace nadzieje ze ja znajde w tak krotkim czasie:?: