• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Summer au pair

• Summer au pair
  • Re: Summer au pair

KajaWroc > 09-06-2011, 17:14

blackcar ja Ci kobieto mowie ze my po powrocie otworzymy agencje au-pair , oraz biuro posrednictwa pracy dla Wlochow w Polsce hahah!!!!

gosiekth > 09-06-2011, 17:32

Wiem, że rodziny szukają też poza takimi agencjami, ale to chyba nie jest zbyt mądre się na to porywać?

kannette > 09-06-2011, 18:16

Dzień dobry.

tak czytam was czytam sobie czytam i stwerdziłam że też napisze

czekam własnie jak na zbawienie na jakiś telefon od rodziny czy coś a tu nic.

Wybrałam sobie aupair na wakacje w Londynie ale Pani z biuro powiedziała szczerze że szanse są nikłe bo jest mało ofert jak na tak krótki czas i poleciła mi Hiszpanie więc czekam i czekam i doczekać się nie mogę.. nawet na sesji skupić ( ale to zawsze wiec nie dziwota)

mam nadzieje że jak znajde rodzinkę to i tutaj znajdę kogoś z kto też jedzie na wakacje do Hiszpani i się z nim spotkać.. bo czuję że sama to tam od zmysłów odedję

:mad: :lol:

Aisling > 09-06-2011, 18:41

kannette, zapewniam Cię, ze jak już znajdziesz rodzinkę (a niedużo czasu pozostało! na własną rękę też szukaj), to nie będziesz się musiała martwić brakiej towarzystwa. W Hiszpani będzie sporo au pair, z samej polski jest nas dużo. Więc o to się martwić nie musisz, chyab że wylądujesz na kompletnym odludziu.. ale tego nie polecam.

gosiekth > 09-06-2011, 19:15

Jak możecie, to zapodajcie linkami z agencjami au-pair

rosario > 09-06-2011, 19:48

poszukaj w wyszukiwarce! są całe tematy o agencjach , wystraczy nazwę interesującej ciebie w google wpisać. albo"agencja aupair". bez przesady, nie idź na aż tak na łatwiznę, żeby inni za ciebie szukali i ci gotowe linki podesłali...

z_t > 09-06-2011, 20:27

[quote name="kannette"]Dzień dobry.

tak czytam was czytam sobie czytam i stwerdziłam że też napisze

czekam własnie jak na zbawienie na jakiś telefon od rodziny czy coś a tu nic.

Wybrałam sobie aupair na wakacje w Londynie ale Pani z biuro powiedziała szczerze że szanse są nikłe bo jest mało ofert jak na tak krótki czas i poleciła mi Hiszpanie więc czekam i czekam i doczekać się nie mogę.. nawet na sesji skupić ( ale to zawsze wiec nie dziwota)

mam nadzieje że jak znajde rodzinkę to i tutaj znajdę kogoś z kto też jedzie na wakacje do Hiszpani i się z nim spotkać.. bo czuję że sama to tam od zmysłów odedję

:mad: :lol:[/quote]

Hej łączę się z Tobą w oczekiwaniu. Ja nadal czekam na decyzję czy mnie chcą czy nie . Jak nie to będzie mi smutno, ale jakoś przeżyję, poszukam czegoś innego na późniejszy okres chyba, że jakimś cudem zdam egzamin, który jest nie do zdania HELP ME

gosiekth > 09-06-2011, 20:44

Chyba nie zrozumiałaś, chodziło mi o jakieś konkretne, polecane przez Was.. a nie tak.. z pierwszego kliku xD

anika1992 > 09-06-2011, 21:04

Ja chcialabym napisac, ze osobiscie polecam samemu szukac, agencje bira naprawde sporo kasy, a tak naprawde dosc czesto zdarza sie im wpadka. Tak naprawde jest to loteria.

Ja za pierwszym razem pojechalam sama (a mam 18 lat) i jestem bardzo zadowolona, co wiecej rodzina oplacila mi podroz. Moge podac 6 stron, na ktorych sie zalogowalam, a na ktorych wciaz dostaje propozycje pracy na te wakacje, wlasciwie od kilku dni juz nie, bo zmienilam dane profilowe i teraz szukam czegos na sierpien i wrzesien.

A wiec:

wlasciwie to nie wiem czy moge na oficjalnym forum robic taka reklame.... widze, ze tu nikt tego nie robi, wiec jak cos to piszcie priv

Moje rady: nie bojcie sie, nastawcie pozytywnie, wszystko dokladnie sprawdzcie, pogadajcie z rodzina, najlepiej przez skypa albo telefon. Nie bojcie sie zadawac pytan, nawet krepujacych i koniecznie porozmawiajcie (szczerze) z poprzednia au pair rodziny.

isubisou > 09-06-2011, 21:30

Mam pytanie do dziewczyn które wyjeżdżają bez pośrednictwa: załatwiałyście jakieś umowy? podpisywałyście coś (tzn. wy i rodzina)?

i jak to jest z odpowiedzialnością prawną au pair?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia