• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

kamysia > 04-05-2009, 13:41

.

dominikan@ > 04-05-2009, 13:44

Tak ale to zawsze pojawia sie w twoim profilu jak pojawia się tam jakas rodzina. bez względu na to czy się na siebie zdecydujecie czy nie to pojawia sie wraz z aplikacja i wraz z nią z nika.

Marta85 > 05-05-2009, 18:29

wiecie co napisalam o mojej sytuacji do Proworku i oni sa kooochani zaproponowali mi za darmo wyjazd do UK jako au pair.korzystam!! przez agencje bezpieczniej

dominikan@ > 05-05-2009, 18:48

No co ty !! To super Marta Ja o tobie ostatnio myślałam i gdybym była na twoim miejscu pojachała bym jako au pair do Kanady albo Australii.

kamysia > 05-05-2009, 19:13

.

Marta85 > 05-05-2009, 19:42

jeszcze nie wiem, muszę złożyc dokumenty-znaczy część z nich będzie wzięta z aplikacji do USA.ale chyba w UK nie ma takich sztywnych terminow wyjazdow jak do Stanow.tam chyba jak sie zdecyduje na konkretna rodzinke to jade w terminie ustalonym przez rodzine..

dominikan@ > 05-05-2009, 20:41

Tak. Tam sobie sama z rodziną ustalasz kiedy jedziesz, czym i z kąd mają ciebie odebrać.

agulka > 05-05-2009, 22:26

chociaz tyle super, pojedziesz do UK, przezimujesz 2 lata i fruuu do USA

dominikan@ > 05-05-2009, 22:33

Zawsze jakieś rozwiązanie. I wcale nie głupie. Podciągnie sobie angielski, dostanie super referencnje. Tylko się zastanawiam czy po 2 latach operowania dalej będzie jej się chciało jechać jako au pair do USA

jadlasiebie > 06-05-2009, 17:20

Jadę z Prowork juz drugi raz ,jako suumer au pair. Zadowolona jestem bardzo, zreszta świadczy o tym mój powrót do ich agencji
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia