• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
  • Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

idril > 29-12-2007, 4:22

a no kolejna sprawa.

czy dj

czy zespol

czy wodzirej (nie wiem jak to sie pisze :oops: )

czy jakies 2w1

czy moze 3w1

czy cos tam innego.

w sumie nie wiem co mamy.

wiem ze jedno z dan to dziczyzna w piwie

zreszta ja i tak nie jem miesa.

WAMPIREK > 29-12-2007, 15:03

Ja miałam swoj? studniówkę 2 lata temu (ale to zleciało) w zamku Ksi?ż w Wałbrzychu.Wystrój był przecudny, z cenami trochę gorzej!

W sumie dużo kasy poszło na wynajem samego zamku niż na jedzenie itd.

W ogóle studniówkę mieli?my mieć w styczniu,już było wszystko umówione,gdy to nasz dyrektor zadzwonił do nich jako? 3 tyg przed z ostatecznym potwierdzeniam...a Ksi?ż mu odpowiedział ,ze on nic nie wie,ze nasze liceum ma tam mieć studniówkę !! Dosłownie szok !!

Ale jako? znaleźli termin w lutym i podobno miał być rabat za t? ich bezczeln? pomyłkę ,ale taniej co? nie było :/

My fotografa/kamerzystę dosłownie w ostatnim tygodniu znaleźli?my,ale to u nas normalne...nikomu nic się nie chce,a później na ostatni? chwilę wszyscy załatwiaj?.Tak więc mieli?my kamerzystę.Kokardem nie mieli?my żadnych,bo dyplomatycznie uznali?my,że skoro inne klasy maj? kokardki,to my będziemy się wyróżniać wła?nie tym,że ich nie mamy :lol: :lol:

Aaa i jeszcze co mogę doradzić...uważajcie z alkoholem na studniówce.Wiadomo,nie mowie zeby nic nie pic,ale warto pamiętać dobrze swoj? studniówkę

Ninka Jones > 29-12-2007, 15:04

ja nadal rozważam jego ilo?ć i czy w ogóle

WAMPIREK > 29-12-2007, 22:38

Ja na swojej nie piłam (prócz kieliszka szampana) i bawiałam się ?wietnie !

A wczoraj piłam i też się dobrze bawiłam

Ninka Jones > 29-12-2007, 22:58

wariatka

Vorissa > 30-12-2007, 0:15

u nas było trochę problemu z kamerzyst?... bo tam w szkole jakby sami się ogłaszaj? a przewodnicz?cy klas dostaj? do nich kontakt, i my dostali?my takiego starego dziadka ;/ widzieli?my jego inne 'studniówki' to to wygl?dało po prostu beznadziejnie, sztucznie i w ogóle ;/

takie przedstawiane zdjęcia chciał nam robić pod tablic? ;/ ale nie zgodzili?my i powiedziali?my że zrobimy sobie sami 'z zaskoczenia' - wiadomo, najlepsze i mu damy a on to wkomponuje to ten focha strzelił i powiedział, że od razu film możemy sobie nagrać sami 8O 8O 8O

no ale nieważne, przetrawimy to

a też nas trochę wyrolowali z miejscem studniówki, u nas od 35 lat studniówka jest na stołówce politechniki... i miejsce nam zaklepali rok temu na 12 stycznia 2008, w tym roku we wrze?niu rodzice dzwoni? tam upewnić się, a tu się okazuje że zmienił się dyrektor i nie mamy miejsca xDD

ale że to dosć wcze?nie to co? ( baaaaaaaaaardzo lepsiejsiego) nam znaleźli i większo?ć jest zadowolona...

a co do poloneza - u nas ukł?dy się nie powtarzaj?, każda grupa tańczy innego poloneza... a że w szkole jest więcej dziewczyn niż chłopaków to tańczymy trójkami, gdyż moj mat fiz nietypowy gdzie jest dużo dziewczyn xD poł?czono z biol chemem gdzie s? same dziewczyny xD

Ninka Jones > 30-12-2007, 16:48

Jezu 8O

nie wyobrażam sobie poloneza tańczonego trójkami...

u mnie można tańczyć ze swoj? osob? towarzysz?c? przyprowadzon? z zewn?trz.

Vorissa > 30-12-2007, 17:50

u nas tańczy tylko szkoła, bo jest 10 klas, w każdej klasie bo 35-40 osób, i gdyby?my mieli tańczyć z osobami towarzysz?cymi to cała studniówka to byłby polonez xDD

poza tym nie każdy ma osobę towarzysz?c? i nie miałby z kim tańczyć... i w sumie to głupio że osoba towarzysz?ca, nie maj?ca tak naprawdę wiele wspólnego z t? szkoł? tańczy poloneza a prawowity uczeń siedzi na krze?le i patrzy na innych bo nie ma osoby towarzysz?cej.

mi się podoba tak jak jest, i nawet ten układ tańczony trójkami jest fajny, przynajmniej nasz, bo inna grupa też ma i oni maj? beznadziejny ;/

Ninka Jones > 30-12-2007, 19:22

źle mnie zrozumiała?.

polonez nie jest obowi?zkowy, je?li kto? chce to może tańczyć z osob? ze szkoły (nawet je?li idzie sam/z osob? towarzysz?c?), ale ludziom z poza szkoły nie zabraniaj?.

idril > 30-12-2007, 23:45

co kraj to obyczaj

co szkola to obyczaj

reasumujac ludzi sa stanowczo za bardzo problemowi :?

niestety...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia