-
-
Re: Summer Adventure
edyta_s > 24-10-2007, 21:57
ale glupio isc samemu, jak (tak jak ja np.) ma sie 90% zakochanych znajomych, sama sie przeciez bawic nie bede -
WAMPIREK > 24-10-2007, 22:06
Edyta, wcale nie glupio... u mnie ci co byli sami swietnie sie bawili. -
Ninka Jones > 25-10-2007, 1:34
a ja ide sie bawić z Patrykiem i kropka!
dzi? znalazłam buty, jutro idę szukać materiału na sukienkę.
muszę się przyznać do czego?.
kompletna ze mnie wariatka :mrgreen:
jest po północy, ja siedzę w kuchni i piekę ciasteczka dla Patryka
jutro (a wła?ciwie dzisiaj) s? jego urodziny (16. 8O )
jest chory, zdycha z gor?czk?, nie było go dzi? w szkole i nie będzie do końca tygodnia...
powiedziałam mu że jak sie nie pokaże to pójde do niego (choć nie byłam u niego wcze?niej i nie wiedziałam gdzie dokładnie mieszka), on na to że podoba mu się ten pomysł, i się umówili?my ^^
postanowiłam że mu co? upiekę, bo trzeba chłopaka rozweselić, a ostatnio (w poniedziałek) strasznie się ucieszył jak przyniosłam mu ciasto do szkoły
a wariatka ze mnie bo od 13 do 21 nie było mnie w domu, wróciłam i wzięłam się za pichcenie. stoi przede mn? kubek kawy, ręcznik mam na głowie, zmywałam gary przez 20 minut! a zaraz idę pod prysznic, wyci?gam trzeci? partię ciastek (dwie jeszcze zostały) i zakuwam na polski. jutro mam sprawdzian z antyku i Biblii (robimy powtórki do matury) a ja 15 minut temu wyci?gnęłam stary zeszyt i zagadnienia.
napisałam to mojej przyjaciółce, kiedy ta napisała mi że idzie spać... powiedziała że zachowa smsa i pokaże go Patrykowi żeby zobaczył jak się po?więcam
ps. najlepszy był mój ojciec... wpada do kuchni o 23 i mówi że mnie pogięło troszeczkę... a mama "czego się z miło?ci nie robi", a ojciec na to "to już mam wytłumaczenie" :mrgreen: -
WAMPIREK > 25-10-2007, 15:34
To wy już razem czy jednak osobno ?
Życz mu dużo zdrówka -
Ninka Jones > 25-10-2007, 17:40
nie jeste?my par? -
Gość > 26-10-2007, 4:58
A Patryk ile ma lat?? 16?? 8O 8O 8O 8O -
Ninka Jones > 26-10-2007, 19:32
tak :mrgreen:
ale jest o wiele bardziej warto?ciowy niż 95% chłopaków w moim wieku których znam... -
WAMPIREK > 28-10-2007, 12:12
Też na pocz?tku tak sobie pomy?lałam " on ma dopiero 16 lat 8O " (bior?c moje 20 już).Ale 2 lata to nie jest duża różnica wieku ... jest ona duża gdy jeste?my młodzianami (dzieciaczkami),a gdy się "starzejemy" to się ona zaciera...
Mam nadzieję,że Patryk jest odpowiednio dojrzały...ale zreszt? ...znaj?c Ciebie to mogę zaryzykować stwierdzenie ,że jest on bardziej dojrzały niż Ty :* -
Ninka Jones > 28-10-2007, 14:44
no to mnie podsumowała?
to że wariatka nie znaczy nie dojrzała
więc... opiszę wczorajszy dzień (miałam to zrobić wczoraj, ale jako? tak nie chciało mi się). Wstałam o 6.30 z zamiarem wyjazdu do Lublina o 8. Zaplanowane było kolejne szkolenie z "Młodych Liderów" (ten projekt co miałam z niego wyjazd do Brukseli). Wyszłam z domu o 7.50 i na szkolenie się spóźniłam, bo nie mogłam znaleźć sali. Ale... kiedy dobiłam na miejsce w sali były 4 osoby. Potem dochodziły kolejne i trzymali nas tam ponad półtorej godziny żeby powiedzieć nam przed 11, że trener wyparował. Więc my idziemy do "Archiwum" na ?niadanie i piwo. Pogadali?my, było miło, ale ja nie miałam zamiaru wracać tak wcze?nie do domu. Więc napisałam smsa do Klary, czy jest zainteresowana spotkaniemPolazłam do Plazy, żeby znów popatrzeć na piękne butki*... znudzona łażeniem po sklepach poszłam do Grycana i kupiłam wielki pucharek z lodami zwany kielichem bananowym i latte macchiato wtedy Klara odpisała że też jest w Plazie i po niecałych 10 minutach siedziała już na przeciwko okazało się, że przyszła tu w celu znalezienia pracy. A wtedy ja sobie przypomniałam że miałam i?ć do Empiku w celu zapytania tam o pracę. Ale o tym zaraz. Po wyj?ciu z drugiego Empiku w GC, poszły?my po Anonse i na murku na Starówie przegl?dały?my ogłoszenia. Potem poszły?my w strone PKS-u i (muszę to napisać ) uratowałam Klarze życie daj?c jej bilet, bo w przeciwnym razie musiałaby cały Lublin przej?ć na piechotę, a jej mama domagała się jej obecno?ci, a no i Klarze było zimno 50 minut czekałam na autobus ( :evil: ) i kiedy odjeżdżałam napisała moja przyjaciółka czy bym nie przyszła do niej. Poszłam, a wła?ciwie pojechałam. W domu byłam o 21.20, umarta, wymy?liłam że obejrze sobie DVD chłopaków. I pobiłam rekord. Zasnęłam po pierwszej piosence. Zdażało mi się zasypiać na siódmej a nie na pierwszej
no dobra. a teraz co z empikiem. wiecie co, zdenerwowałam się. kiedy poszlam do HMV w trakcie pobytu w UK wiedziałam że to jest wymarzone miejsce pracy dla mnie. ale jakoże ja niecierpliwa jestem to sobie wymy?liłam, że może by tak zapytać o pracę w empiku? bo na stronie HMV przegl?dałam etaty i tam s? nawet takie weekendowe dla studentów dziennych. empik zaczęłam prze?wietlać od strony internetowej. informacji o pracy nie było. napisałam do biura obsługi. pani podziękowała za maila i napisała że mam szukać informacji w wybranym salonie. i wczoraj Klara przypomniała mi o tym. pani pracuj?ca w empiku w plazie powiedziała żebym przyniosła CV. w empiku w GC miałam przyjemno?ć z dyrektorem. też powiedział żebym przyniosła CV. ja mu powiedziałam jaka jest sytuacja, że jestem w maturalnej klasie i że wieczory i weekendy by mnie najbardziej interesowały. on powiedział że w takim razie marne s? szanse. ciekawa jestem co by mi powiedział, jakbym mu powiedziała że się uczę i mieszkam 30 km od Lublina, chyba by mnie wy?miał. wiecie co. nienawidzę tego kraju. w USA i UK umożliwiaj? pracę ambitnym nastolatkom. a tutaj kuźwa wielki problem dopasować komu? grafik. Zwłaszcza tam gdzie na zmianie jest 15 pracowników przynajmniej. to jest żałosne :? musze sobie co? znaleźć, bo przecież jak nie mam stałego dochodu, jaki miałam przez 2 miesi?ce to mnie szlag trafia. a matka mi grosza nie da. ZŁA JESTEM :mad:
* a tu pokaże wam butki w których się zakochałam, pasowałyby idealnie do mojej sukienki na studniówkę, ale nie kupię ich, bo będe w nich wyższa od Patryka
http://katalog.primamoda.com.pl/catalog ... .ROSSO.jpg
a to sukienka
http://b1.ac-images.myspacecdn.com/0119 ... 7551_l.jpg
buzi dla Klary :* -
Klarasek > 28-10-2007, 15:12
To fakt- uratowała? mi życiedobrze że nie wdała? się w szczegóły jak JA SAMA szukam pracy... :roll:
A w ogóle to zniszczyła? mój misternie ułożony plan! Wracam do domu a tam- ciasto...ORZECHOWE! Obok stoi bita ?mietana...Przypomniał mi się Twoj deserek w Plazie i nie mogłam się powstrzymać. Niedługo jedyne w co się zmieszczę to moje powyci?gane spodnie na gumkę...