-
-
Re: Yoanna - dogonić marzenia...
Yoanna > 30-01-2008, 0:08
wczoraj mialam sie uczyc to choroba powalila mnie przed 19..
dzis chcialam sie uczyc to glowa mnie tak mocno mocno boli.. ehhh cale szczescie ze zrobilam cwiczenia z hiszp, ale tylko dwa byly wiec tez nie ma sie czym chwalic ;P
ale glowa to mi peka ehhhhhhhhhhh
w ogole to odkad mam neta u siebie to moja nauka bardzo na tym cierpi. bo wczesniej to mialam wybor - albo ksiazka, albo tv. i to i to z pozytkiem dla mnie. a net? zero pozytku. -
idril > 30-01-2008, 0:28
mnie tez starsznie boli dzisiaj glowa :? -
Yoanna > 30-01-2008, 0:33
mi juz nawet nie boli. mi peka!! ratunku!! -
Vorissa > 30-01-2008, 0:35
może jaka? tabletka przeciwbólowa... ? -
idril > 30-01-2008, 0:37
ja mam po mamie migrene. a ona po dziadku (swoim ojcu).
na mnie dzialaja tylko i wylacznie leki ktore sprowadzam z hiszpanii takie mocne. a ze akurat ich nie mam w domu to leze i umieram.
wlasnie idzie do mnie paczka z lekami ale kiedy dojdzie to wiadomo :roll: .
I love poczta polska! -
Vorissa > 30-01-2008, 0:40
z polskich mocnych przeciwbólowych to ketonal jest, albo ibuprom, ale ten z apteki, bo jak kupuje w sklepie to chyba jaka? podróba ;/
ja mam bóle migrenowe tak że nie wytrzymuję, ale to jak jestem chora/zmęczona i jeszcze głodna, wyziębiona albo inne cholerstwo... -
idril > 30-01-2008, 1:01
no ja mam tak ze nieraz wymiotuje;/
o tym pierwszym to nie slyszalam a imbuprom czy nawet ibuprom maz to nie dziala na mnie;/ -
Gość > 03-02-2008, 17:46
Ketonal moja mama dostawala na recepte (ten najmocniejszy) a ja go bralam na bole miesiaczkowe - mozecie sobie wyobrazic jakie fajne jazdy ja mam co miesiac...
:roll:
A czytalam kiedys jakis artykul o tym, ze migrena to wymysl kobiet -
idril > 03-02-2008, 20:38
moze i wymysl ale ja mam niezle jazdy z bolami glowy i moja mama tez.
a co do comiesiecznych maratanow bolowych to nie zazdroszcze wcale.
moja przyjaciolka tez miala straszne (az mdlala z bolu) i ja wzieli na badania do Gdanska i stwierzili ze ona (teraz moje badzo kalekie wywody medyczne) ma waska niz zawsze nie wiem, nie pamietam szyjke macicy czy cos i dlatego ja az tak boli.
i teraz ma tak ze dostaje nieraz dozylne leki a procz tego bierze leki na rozrzedzenie krwi.
ogolnie nic fajnego. -
Vorissa > 03-02-2008, 20:43
te migreny od zwykłych bólów głowy to różni? się miejscem bólu... i sposobem, tak mi to jaki? lekarz tłumaczył...