• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Operski kac

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Operski kac

• Operski kac
  • Re: Operski kac

madzieeek > 09-06-2007, 23:22

No to na co czekasz?? Zapraszam!

Co prawda dzis mam babysitting, ael za tydzien mozemy polezec

Niestety, mnie nie bylo dane za duzo skorzystac z tych piknikow, bo na poczatku nie znalam nikogo, a potem to juz bylo za zimno na takie wypady )

Teraz sie zrobilo cieplo, ale dopieor od niedawna, no to moi hosci sobie wymyslaja jakeis imprezy co tydzien...wrrrr...

Ale kiedy tylko moge to uciekam do Paryza

WAMPIREK > 09-06-2007, 23:36

Do Paryża to bym też się wybrała...hmm mam nadzieje,ze kiedys to zrobie Zreszta gdzie ja bym teraz nie chciala jechac ... ciagnie mnie w swiat,kocham podróze ..male i duze 8) [/quote]

madzieeek > 10-06-2007, 0:12

Z Londynu do Paryza bedziesz miec swietna baze wypadowa!

Eurostarem (pociagiem) mozesz przejechac juz za 50 euro/tam i spowrotem - tylko trzeba odpowiednio wczesniej bilet zarezerwowac, wyszukac standard jeune (czyli mlodziezowy) i jechac!

Schroniska i hostele od 17e/noc a przy dobrej pogodnize nawet pod chmurka, hehehe!

Tak ze polecam!

edyta_s > 10-06-2007, 1:47

A ja jade we wrzesniu do Paryza od razu po powrocie z Niemiec Naprawde tak tam pieknie?

Grizzly > 10-06-2007, 12:16

Nie wiedziałam ze bilet tak malutko kosztuje, w takim razie taki wypad to tylko kwestia czasu ja mam rodzine w Paryżu tzn. w Vanves, czyli z noclegiem nie byloby teoretycznie problemu, z reszt? skoro nawet w schroniskach jest tak tanio..

Kurde.. jeszcze do UK nie wyjechałam, a już sie nakręcam na Paryż

Grizzly > 10-06-2007, 12:17

Edyta, jest bosko!!

Miasto jest cudowne, w ogóle ten cały klimat, to wszystko..

same ah i oh.. ^ ^

WAMPIREK > 10-06-2007, 15:38

Grizzly,to sie jakos wybierzemy do Paryza co nie ? Oczywiscie jak dobijemy najpierw do Anglii :lol:

Ojj musze poki co sobie cyfrowke zakupić by móc te moje szalone podboje jako? dokumentować

Yoanna > 10-06-2007, 15:59

to ja jade z wami ale jakos w 2008 ;P bo ten rok mam juz zapelniony i na wiecej nie moge sobie pozwolic. no chyba ze znajde jakas swietna prace hehe w co watpie ;P

Grizzly > 10-06-2007, 20:34

Spoko, lista na wycieczke do Paryża otwarta : ))))

faris > 10-06-2007, 22:30

w 2008 to i ja bym się chętnie wybrała, do Paryża... na balangę xD

( czy przyjmiecie w swoje skromne progi młod?, niedo?wiadczon?, ?wieżutka koleżankę ? )
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna