• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Zmiany na forum, propozycje

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Zmiany na forum, propozycje

• Zmiany na forum, propozycje
  • Re: Zmiany na forum, propozycje

angelaa > 16-03-2012, 18:50

moderatorzy mają dostęp.. w takim razie przenoszę wszystkie tematy dot. agencji w inny dział, a jak admin zmieni dostęp, to to przywrócę

angelaa > 16-03-2012, 18:54

<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.aupairpoland.com.pl/viewforum.php?f=59">viewforum.php?f=59</a><!-- l -->

tutaj tymczasowo będą tematy dotyczące agencji

a jak komuś brakuje funkcji 'aktywne wątki' to ja korzystam z tego <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.aupairpoland.com.pl/search.php?search_id=newposts">search.php?search_id=newposts</a><!-- l -->

agnieszka89 > 03-04-2012, 19:27

Nie wiem czy w dobrym wątku piszę, jakby co to skasujcie mój post. A mianowicie chodzi mi o to czy da się zmienić czas na forum. Bo nam się zmienił czas na letni a na forum cały czas jest zimowy i czy da się coś z tym zrobić.

angelaa > 23-07-2012, 21:58

Witam!

Wszem i wobec ogłaszam, że poszukujemy kilku dodatkowych moderatorów!

Każdy kto chciałby zaangażować się w życie forum, pomóc z lepszym jego przeglądaniu itd. proszony jest o zgłoszenie się do mnie na pw, bądź w jakikolwiek inny sposób!

Co moderator powinien robić?

1. Usuwanie podwójnych wątków, czasami zdarza się że jedna osoba zakłada dwa itd.

2. Usuwanie starych wątków ALE jeśli nie zawierają ważnych informacji, poza tym łączenie starych i nowych wątków.

3. Agencje same nie mogą się reklamować na forum - jeśli do tego dojdzie wątek trzeba usunąć, a autorowi wytłumaczyć, że nie jest to zgodne z regulaminem ;P

4. Przesuwanie wątków z prawidłowe podfora, jeśli są umieszczone w złych

5. 'Pilnowanie' żeby nikt nikogo nie obrażał

ogólnie żeby wszystko było zgodne z regulaminem

Szukamy osób, które mają pojęcie o programie i mogą pomóc 'nowym' i przekazać swoją wiedzę. Myślę, że potrzeba dwóch (maks. trzech) nowych moderatorów, więc jeśli zgłosi się więcej osób, to pozwolę sobie przejrzeć napisane odpowiedzi do wątków;P

To na tyle co do poszukiwań, aczkolwiek jeśli macie jakieś pomysły, żeby usprawnić forum, to oczywiście piszcie tutaj, wszelkie pomysły zostaną rozpatrzone

Wszelkie pytania, tak jak pisałam, tutaj albo ma PW

Pozdrawiam!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia