• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

• Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?
  • Re: Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

Gość > 23-02-2005, 17:38

jasne ze rusza... :twisted: nie na darmo sie wzielam za zwiazek z pilkarzem, ktory jak nie trening to silownia

I mnie tam Jude Law nie potrzebny :lol:

oliwka911gt > 23-02-2005, 20:18

emi to ja mam podobnie jak ty, moj facio jest instruktorem kulturystyki. cialko, mmm, brzuszek - kaloryfer. tez caly czas ta msiedzi no i mnie tez tam ciaga :lol:

Pati > 23-02-2005, 20:33

To fenia to!!! fajowe toto ten blondyn z dluzszymi wlosami jest rozwalajacy :lol: a podoba mi sie ten od wlosow i od tanca, takie slodkie chlopaczki

oj dziania jasne ze pociga, tez se lubiem popatrzec, rzecz jasna nooo babo i tych panow co wspomnialas to tez bardzo lubie :lol: oj chyab mamy duzo wspolnego

pamietam byl jakis takie teledysk, murzyn spiewal, piosenka do dupy ale caly teledysko to byl on tak od pasa w gore, na czarnym tle, no tak ze my tak fajnie bylo widac jeszcze te kosci od miednicy, jakie miesnie.....ale takich pakerow starsznych to nie lubie :lol:

dziania a fotki robilas????? ehh ze mnie nie stac zeby chodzic na silownie

MONIKA > 23-02-2005, 20:58

Nic mi nie mowcie, mojemu faciowi zaproponowano, zeby tanczyl w klubie, tzn latal z golym tylkiem!!! Cale szczescie jemu to nie odpowiada. Chyba bym zawalu dostala. Moj ci on! A nie starych babiszonow, co sobie chloptasi przychodza poogladac. :twisted:

Caroline > 23-02-2005, 21:27

No Monka ja się wcale nie dziwię

Aaaaa i znalazłam fotkę Diogo... Jak tak wygl?daj? wszyscy brazylijczycy, to ja nie na stany ale wła?ne południow? Amerykę się skieruję!

MONIKA > 23-02-2005, 21:34

Wszyscy nie, ale ... wiekszosc zdecydowana. Kieruj sie na Brazil. :wink:

Ale w Stanach tez ich mnostwo. Na szczescie, bo Amerykancy... bleeeeee.

Sunny > 24-02-2005, 11:43

Oj, tak..Diogo jest wart grzechu! Wszystkie trzy jestesmy zgodne co do tego (tzn. ja, Emm i Kateowka) Thiago jest zajety, mamy jednak nadzieje, ze Diogo da sie namowic na zmyslowe krecenie tyleczkiem. Gwarantujemy wysokie napiwki! :lol:

MONIKA > 24-02-2005, 15:58

Diogo tez jest zajety, ale... Na poczatku wydawalo mi sie, ze moglabym ich czasem "pomysli", bo sa tacy sami, dzis po trzech miechach wiem, ze w zyciu go nie chce. Balaganiarz i roztrzepaniec, babyboy. :wink: Bardzo "mesi". I typical braziliam player. :lol: Cale szczescie Thiago jest inny. Uff. No mam nadzieje. :wink:

Wiec Diogo, choc zajety, na pewno da sie namowic.

Swoja droga, dla mnie on jak mlody Iglesjas wyglada. 8) Cool ha?

Sunny > 24-02-2005, 18:14

Moze byc zajety, nam to nie przeszkadza :lol: Ale kurcze, on chyba gustuje w blondynkach, wiec nie mam szans :? :lol: Emm i Kateowka beda sie o niego bily))

P.S Na niektorych zdjeciach fatycznie jest do niego podobny

kateowka > 24-02-2005, 18:44

Ja i EMM wcale nie bedziemy sie o niego bily , tylko od razu wezmiemy go obie w obroty a TY Sunny tez sie pewnie przylaczysz??;D
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia