• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

troche z zycia marty

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• troche z zycia marty

• troche z zycia marty
  • Re: troche z zycia marty

Ally > 30-04-2005, 0:53

Po pierwsze, żebym ja czego? nie przeoczyła, ciszę się że masz już dowodzik.

Nie no Marta, koleżanki masz super nie powiem, a żadnych tam imprez nie ma, to by?cie sobie potańczyły (ja tam uwielbiam ). Ze sportem trochę gorzej, ale jakbym miała z kim chodzić na siłownię lub basen to czemu nie. A samej to rzeczywi?cie głupio, no widzisz zależy na kogo się trafi

Mlody > 30-04-2005, 1:27

Ally dawaj do wrocka. Zabiore Cie na basen - poplywamy klasycznym - i nie tylko ... ;-) Mam ratownika od 7 lat to jak cos bede Cie ratowal :wink:

martamaua > 30-04-2005, 9:20

.

Ally > 01-05-2005, 22:23

Młody może bardzo chętnie, ale czy Twoja żona- Pati nie byłaby zazdrosna :wink:

O i tutaj Marta też jest chętna. Ekipę by się zebrało

Marta a jak tam zakupy??

martamaua > 02-05-2005, 10:56

.

martamaua > 02-05-2005, 21:10

.

Gość > 03-05-2005, 18:42

hehe, moj rachuneczek sie w tym miesiacu zapowiada mniej niz 20€ Marta, dojdz do tego :lol:

Olga Anna > 03-05-2005, 19:54

a ja sotatnio dostalam rachunek 460 NOK ale ...

to za dwa miesiace bylo :lol:

martamaua > 03-05-2005, 21:29

.

Gość > 04-05-2005, 8:49

Marta, mysle ze ty sie po prostu zle czujesz o tamten rachunek i ja cie rozumiem, a jesli twoi hosci sa podobni do moich to nawet jakbys zaoferowal oddawanie kasy to by sie nie zgodzili Ale z drugiej strony nic nie rob, poczuj sie lepiej, host zaoferowal, host zaplacil, powiedzial, zebys uwazala no i teraz uwazasz I placisz mniej

A jesli chodzi o moj rachunek niski - ja nie dzwonie nigdzie! No, fakt, ze gadalam z moim przyszlym niedoszlym na jego finski numer 23minuty, ale te rozmowy krajowe tu sa prawie darmo. A do Polski dzwonie raz na 2miesiace, ostatnio gadalam z mama 10min, zaplacilam 6€ i nie mam zamiaru z nikim sie jeszcze kontaktowac. SMSow wysylam mnostwo, bo mam taka mozliwosc (w abonamencie - 10€ - mam 1000smsow do finskich sieci, ktore automatycznie do sieci zagranicznych pojawiaja sie w liczbie okolo 300 i jest to zupelnie wystarczajace, jeszcze mi sie nigdy nie udalo wykorzystac calego 1000), ale NIE dzwonie! Nauczylam sie na studiach A ze stacjonarnego nie korzystam w ogole.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia