• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair Londyn 2012

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Au Pair Londyn 2012

• Au Pair Londyn 2012
  • Re: Au Pair Londyn 2012

monix90 > 01-09-2012, 16:49

HEJ dziwczyny!! OD przyszłgo piątku będę au pair w LONDynie. Mam nadzieję na jakiś meeting z au pairkami , które tam już są albo w najbliższym czasie będą

ayumi_ > 01-09-2012, 23:14

[quote name="monix90"]HEJ dziwczyny!! OD przyszłgo piątku będę au pair w LONDynie. Mam nadzieję na jakiś meeting z au pairkami , które tam już są albo w najbliższym czasie będą[/quote]

bardzo chętnie ;D

marticzka90 > 26-09-2012, 17:59

Bardzo fajnie czyta sie wasze wypowiedzi i to z jaką radościa chcecie zacząć bądź skończyłyśmie swoje operkowanie Moje pytanie brzmi..a raczej pare pytań. Mieszkalam w Londynie 2 lata wrocilam..po prostu rozstalam sie z chlopakiem i jakos nie umialam tam sobie poradzic z tym wszystkim ale to nie o tym mowa Dowiedzialam sie o au pair od kolezanki. Wiadomo jest mnóstwo agencji ktore ta do siebie przyciagaja ale Ja jednak wlalabym jakos na wlasna reke..szukam i szukam..juz pare scamów miałam ale sie nabrać na to nie dam ehe. Moje pytanko brzmi jezeli któraś z Was wyjechałą 'na własną ręke' bylabym wdzieczna za podanie strony? Na paru juz jestem zalogowana ale chyba nie spelniam oczekiwań rodzin...Bede bardzo wdzieczna i zycze POWODZENIA dziewczynom które właśnie zaczynają to fajne doświadczenie

Marta xxxx

young_lady_88 > 26-09-2012, 21:01

au pairworld jest chyba najlepsza. tam znalazlam swoja druga rodzine, nie podobalo mi sie tam ale rodzina byla uczciwa tzn. zaplacili mi co do grosza, robilam prawdziwa au pairkowa robote, zadnego sprzatania, i na au pair world znalazlam tez swoja obecna rodzine, na razie wszystko wydaje sie z nimi ok.

gdzies na forum jest watek typu jakie pytania zadac przyszlej rodzinie, bardzo polecam przeczytac! sama znalazlam tam informacje ktore mi pomoogly.

jesli masz referencje mozesz sprobowac bezplatnych angielskich agencji dla au pair, wiekszasc ma rodziny z londynu. maja strony inernetowe, zwykle wystarczy wypelnic formularz online i potem wysylaja maila z prosba o skany dokumentow.

nigdy nie rozmawialam przez skype'a, zawsze przez telefon. wtedy intuicja mi podpowiada czy przyszla hostka brzmi dobrze czy nie. niestety raz sie zawiodlam ale wiesz, rodzine zawsze mozna zmienic zaden problem, oni znajda kogos nowego a Ty bedziesz szczesliwa w innym domu. powodzenia!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia