• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

Cher > 11-12-2011, 18:44

[quote name="DaisyyUSA"]Aguta na swoim blogu napisałaś, że jesteś przychylna Gawo ponieważ można zacząć szukać rodziny przed formalnym ukończeniem szkoły. To są potwierdzone informacje ? Bo z tego co wiem to jeszcze do nie dawna nie było takiej opcji.[/quote]

No właśnie jak to wyglada ? Czytałam na forum , że podobno uległo zmianie to szukanie rodziny dopiero po zakończeniu roku szkolnego?

Jak się żywo zrobiło w naszym temacie , jak miło)

DaisyyUSA > 11-12-2011, 20:21

mia03 ja ide na prawko jakos w lipcu bo dopiero 24 wrzesnia mam osiemnastke ;p ale mam nadzieje ze szybko zdam, ;d

ThEveline > 11-12-2011, 21:07

ja zacznę we wakacje bo 18-stke mam 01.06.12

ale gorzej jak zdobyć doświadczenie pracy z dziećmi, macie jakieś pomysły?

balbina > 11-12-2011, 21:18

[quote name="DaisyyUSA"]Aguta na swoim blogu napisałaś, że jesteś przychylna Gawo ponieważ można zacząć szukać rodziny przed formalnym ukończeniem szkoły. To są potwierdzone informacje ? Bo z tego co wiem to jeszcze do nie dawna nie było takiej opcji.[/quote]

a tak, to prawda - potwierdzone przez biuro

Więc naprawdę fajnie, bo można już wcześniej szukać rodziny, ale nie tylko GAWO nam to oferuje m.in. Cultural care też

Dagmara > 11-12-2011, 21:41

Tak, można wcześniej. Ja teoretycznie mogłam mieć otwarty room od zeszłego tygodnia. No właśnie, teoretycznie :lol:

DaisyyUSA > 11-12-2011, 21:51

A czemu nie masz ?

Dagmara > 11-12-2011, 21:53

bo mam problem z uruchomieniem swojej kreatywnej strony, której potrzebuje przy dokończeniu aplikacji ;p nie chce mnie się po prostu

BlackThumbnail > 11-12-2011, 21:58

[quote name="mia03"]oo jak by tak było to super ^^

A jak u was z prawem jazdy? Kiedy macie zamiar zdawać? Ja na razie planuje iść na kurs tak w wakacje.. najgorzej jest ze wprowadzają zmiany od lutego i podobno trudniej zdać...[/quote]

Ja się zapisuję najprędzej jak mogę, więc już w kwietniu, choć urodziny mam w czerwcu. Nowe prawko jest nieco trudniejsze, głównie w teorii, ale tragedii nie ma;]

mia03 > 11-12-2011, 22:03

[quote name="ThEveline"]ja zacznę we wakacje bo 18-stke mam 01.06.12

ale gorzej jak zdobyć doświadczenie pracy z dziećmi, macie jakieś pomysły?[/quote]

Ja mam osiemnastke w maju i chyba już wybiore się na kurs w czerwcu bo w sumie w szkole zaczyna się luz wtedy..im wcześniej tym lepiej, jakbym nie miała zdać za pierwszym razem ( co jest bardzo prawdopodobne.. )

właśnie.. najgorsze jest to że nie można nikogo z rodziny podawać (mam brata młodszego o 14 lat i często się nim zajmuje, więc mam jakieś tam doświadczenie..)Ale to by było na tyle xd Mam zamiar zapytać w jego w przedszkolu czy nie chcą nikogo w ramach wolontariatu ^^--ale to też dopiero jakos w wakacje ..

balbina > 12-12-2011, 0:22

Racja, w przedszkolu - dobry pomysł, może jacyś znajomi itd

Tez polecam wam prawko robić jak najszybciej, bo będziecie miały dłuższe doświadczenie w jeździe autem a to też się liczy Mam egzamin 2 stycznia i mam nadzieję, że zdam! Trzymać kciuki! "_
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia