-
-
Re: Pytania jednorazowe
Patty > 06-09-2011, 0:25
[quote name="Victoria's Secret"]Dziewczyny mam takie pytanie. Jak chce wyslac smsa z polskiego na angielski nr bedac w Uk co mam wpisac przed numerem? +44???[/quote]
tak i 0 przed brytyjskim numerem, chociaz jak dosc czesto piszesz to oplaca sie angielska karta, ja mam orange przy miesiecznym doladowaniu za 5 mam 25 smsow i darmowy net, przy doladowaniu za 10 funtow jest 400 darmowych smsow -
oczubek > 06-09-2011, 11:54
[quote name="anitaaa"]
[quote name="oczubek"]Hej Dziewczyny,
Czy któraś z Was mogłaby mi przesłać pdf childcare references z Au Pair Care? Zastanawiam się czy wypełniający referencje musi się tam podpisać. Jeśli nie, to będę się starać żeby Prowork przeniósł mnie z Interexchange do Au Pair Care. A jeśli trzeba się podpisać, to odpuszczam bo głupio mi trzeci raz chodzić z referencjami i prosić o wypełnienie.
Z góry dziękuję![/quote]
Niestety w APC musi się podpisać osoba, która wystawia referencję tak samo jest w Au Pair in America.[/quote]
Aha, właśnie mi się przypomniało, że na referencjach z APIA nie jest potrzebny podpis. Wiem, bo kazałam podpisać się sąsiadce a nie było gdzie
Więc może ktoś inny wie czy potrzebny jest podpis na referencjach z Au Pair Care? -
Victoria's Secret > 06-09-2011, 12:07
Patty co asz przez to na mysli z tym 0? Chodzi mi o to ze lece za kilka dni i nie mam jeszcze brytyjskiego nr a jakos z hostami musimy się znalesc wiec jak cos to wysle im zmza ale nie jestem pewna co sie wpisuje przed numerem. Zero to jest chyba jak sie dzwoni na stacjonarny w UK tak?
Co do referencji to dziewczyny jesli macie nawet jakies referencje na zupelnie innym "papierze" czy innej firmy formularzu to je tez mozecie wyslac. Agencje tak naprawde nie obchodzi czy to ich forularz czy nie. -
KajaWroc > 06-09-2011, 12:22
dziewczyny jak czesto wychodzicie na noc z domu ?bo nie wiem czy ja nie przesadzam ,wlosi jedza kolacje dopiero o 21 zajmuje im to srednio godzine ,wiec ostatnio nie jadalam kolacji z hostami , a zabalowalam w weekend(ktory mam niby wolny)praCUJE tez 2 tydzien i kasy jeszcze nie widzialam chociaz juz cos gadalism o tym -nie wiem czy w tyen sposob chca mi zakomunikowac ze ei podoba im sie ze wychodze?wyszlam ostatnio w srode,czwartek ,piatek i sobote NO ALE JAK SIE SIEDZI PO 9 GODZIN Z BACHORAMI a ma sie 22 lata o to sorry to chyba normalne? nie wiem jesli jestem zbyt "niezalezna" to oświećcie mnie haha -
anitaaa > 06-09-2011, 12:33
[quote name="oczubek"]
[quote name="anitaaa"]
[quote name="oczubek"]Hej Dziewczyny,
Czy któraś z Was mogłaby mi przesłać pdf childcare references z Au Pair Care? Zastanawiam się czy wypełniający referencje musi się tam podpisać. Jeśli nie, to będę się starać żeby Prowork przeniósł mnie z Interexchange do Au Pair Care. A jeśli trzeba się podpisać, to odpuszczam bo głupio mi trzeci raz chodzić z referencjami i prosić o wypełnienie.
Z góry dziękuję![/quote]
Niestety w APC musi się podpisać osoba, która wystawia referencję tak samo jest w Au Pair in America.[/quote]
Aha, właśnie mi się przypomniało, że na referencjach z APIA nie jest potrzebny podpis. Wiem, bo kazałam podpisać się sąsiadce a nie było gdzie
Więc może ktoś inny wie czy potrzebny jest podpis na referencjach z Au Pair Care?[/quote]
To nie wiem jaki ty masz formularz z referencjami, ale na każdym w APIA i APC jest miejsce na podpis na samym dole w formularzu APIA jest miejsce gdzie ten kto wystawia referencje pisze imie i nazwisko, nr tel, godziny dostępności i na samym dole podpis i data, w APC dochodzi jeszcze adres zamieszkania w danych osoby od referencji.
A to na dowód:
http://aupair.aifs.pl/files/documents/A ... 20Form.pdf - przed ostatnia strona, formularz referencji na samym dole pisze signature
a to w APC:
http://imageshack.us/photo/my-images/148/refapc.jpg/ -
oczubek > 06-09-2011, 13:51
Spoko, mój formularz z APIA jest trochę inny i nie ma tam miejsca na podpis. Ale i tak dzięki za info. -
Patty > 06-09-2011, 14:08
[quote name="KajaWroc"]dziewczyny jak czesto wychodzicie na noc z domu ?bo nie wiem czy ja nie przesadzam ,wlosi jedza kolacje dopiero o 21 zajmuje im to srednio godzine ,wiec ostatnio nie jadalam kolacji z hostami , a zabalowalam w weekend(ktory mam niby wolny)praCUJE tez 2 tydzien i kasy jeszcze nie widzialam chociaz juz cos gadalism o tym -nie wiem czy w tyen sposob chca mi zakomunikowac ze ei podoba im sie ze wychodze?wyszlam ostatnio w srode,czwartek ,piatek i sobote NO ALE JAK SIE SIEDZI PO 9 GODZIN Z BACHORAMI a ma sie 22 lata o to sorry to chyba normalne? nie wiem jesli jestem zbyt "niezalezna" to oświećcie mnie haha[/quote]
W tygodniu wychodze rzadko, bo mieszkam w malym miasteczku i nawet nie mam za bardzo z kim, ale jak wychodze w piątkowy wieczór to wracam w niedziele wieczorem, kilka razy zostałam na weekend w domu i był to moj najwiekszy blad bo dzieciaki siedzialy mi na glowie i czulam się jakby to był normalny dzien pracy, kazdy potrzebuje trochę przestrzeni i odpoczynku. To co robisz w swoim wolnym czasie nie powinno hostów interesowaćtakie jest moje zdanie -
KajaWroc > 06-09-2011, 19:51
[quote name="Patty"]
[quote name="KajaWroc"]W tygodniu wychodze rzadko, bo mieszkam w malym miasteczku i nawet nie mam za bardzo z kim, ale jak wychodze w piątkowy wieczór to wracam w niedziele wieczorem, kilka razy zostałam na weekend w domu i był to moj najwiekszy blad bo dzieciaki siedzialy mi na glowie i czulam się jakby to był normalny dzien pracy, kazdy potrzebuje trochę przestrzeni i odpoczynku. To co robisz w swoim wolnym czasie nie powinno hostów interesowaćtakie jest moje zdanie[/quote][/quote]
kurde no ja mieszkam w rzymie to ciezko wychodzic rzadkoale masz racje-DZIECIAKI SIEDZA WTEDY NA GLOWIE BO NIE ROZUMIEJA JESZCZE POJECIA PRACA I SWIETY SPOKOJ -JAK IM SIE NUDZI TO KAZDY MA SIE Z NIMI BAWIC ..ehhh NA DZIS MIALAM DWA ZAPROSZENIA NA WYJSCE ALE ZOSTAJE W DOMU ;/ -
emika > 12-09-2011, 15:46
A ja mam pytanie odnosnie video aplikacji: Czy po zrobieniu filmiku umieszczam go na youtube czy gdzies indziej? Bo agencja chce tylko link do niego zanim przesla go dalej..
Z gory dziekuje za odpowiedz. -
oczubek > 14-09-2011, 18:34
Ja dołączam się do pytania. Właśnie skończyłam filmik i zastanawiam się co dalej. Gdzie go umieścić żeby przesłać agencji linka?