-
-
Re: Samotny rodzic/ Single parent family
Gość > 22-02-2005, 12:23
marta, ale w Kopenhadze RMF odbiera! sprawdz sobie jak masz gdzies tam dobry sprzet :lol: -
aniakobos > 22-02-2005, 23:33
:lol: :lol: :lol: -
aniakobos > 22-02-2005, 23:35
Do Caroline!
nie ?miej się,wyposzczona jestem... :oops:
Do reszty,co tam TVN,przegl?dnijcie forum Tvn nie trzeba :lol:
Do Caroline jeszcze,wy?lę ci instrukcję obsługi z domowym video 8O -
Caroline > 23-02-2005, 7:59
No to nie mogę się doczekać! Może nauczę się czego? nowego... :wink: -
Agatka > 23-02-2005, 14:59
bym sie chyba nie odwazyla jechac do single father. przeciez jak nie ma baby w domu, to chce sie jemu jakiejsc, bym sie chyba bala, no i po pierwsze kobieta musi w domu robic wszystko. wole jednak cale rodzinki, bo same baby tez sa wredne,zapewno z braku czeghos -
Gość > 23-02-2005, 15:03
Tak zle i tak niedobrze. Ja mialam propozycje od samotnej pani, ale zrezygnowalam, jednak troche sie obawiam, ze z racji tego, ze mam faceta a ona nie, moglaby mnie troche tepic... A single father - no wlasnie, baby mu sie chce :twisted: -
M.Baterfly > 23-02-2005, 19:12
Eh mam singel father na sierpień , trójka dzieciaków w Bruxelli w centrum, tylko jest jeden problem chłopak 6 lat jest lekko autystyczny. Facet miał operki od 1999 roku w tym Czeszke, która była u nich 2 lata.
400 euro, opłaca kurs metro itd. a go?c na zdjęciu wydaje się spoko a dzieciaki słodkie -
martamaua > 23-02-2005, 22:34
to nie jest autyzm tylko taki syndrom czegos nie pamietam.ogladalam swietny edykacyjny program o tym.prawie nie widac ulomnosci u takiego dziecka i dogadasz sie.widzialam w tym programie dziadka dzieci z tym syndromem,on nawet cale zycie nie wiedzial,ze posiada tez cos takiego.tacy ludzie sa cisi i sie izoluja.ale w komunikacji nie ma problemu.nawet mowisz,ze czeszka wytrzymala 2 lata.mozesz z nia pogadac przeciez o tym. -
edzia > 25-09-2005, 8:11
babeczki powiedzciemi prosze co sadzicie o samotnym ojcu z corka w wieku dwoch lat? wlasnie szukaja mi rodziny bo ja zmieniam i jej opcja single father, jest militarny- nie wiem co myslec, mam zero doswiaczenia z samotnymi ojcami -
MONIKA > 25-09-2005, 17:46
Militarny, brzmi milo, bo bedzie trzymal porzadek, ze skedzul, ze to i tamto, zapytaj czy ma cleaning lady? Ale ja bym brala, moze jest mniej flexible ale na pewno bardziej wyrozumialy, bo jeden rodzic to nie dwoch.