• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Belgia

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Inny kraj

• Belgia

• Spotkania

• Belgia

• Belgia
  • Re: Belgia

Ninka Jones > 19-03-2008, 23:00

Bruksela jest przepiekna. Bylam tam tylko 3 dni ale zdazylam sie zakochac w tym miescie :lol:

Ninka Jones > 19-03-2008, 23:00

Bruksela jest przepiekna. Bylam tam tylko 3 dni ale zdazylam sie zakochac w tym miescie :lol:

polly > 20-03-2008, 22:09

[quote name="Vorissa"]polly, a może co? więcej opowiesz o swojej rodzince ? ; >[/quote]

no więc jest 1 dziecko, 3,5 latka, jednak pare dni przed moim przyjazdem,mama rodzi dzidzię; i generalnie bedzie przez te 3 miesiace w domu, z nia. Ja ma obiekowac sie Emilia,3,5. Maja sprzataczke,wiec sprzatanie odpada... 550ero/miesiac.. plus placa wszystkie bilety. Hmm... co wiecej:> niedziele wolne, swoj pkoj,laptop, tv....

no wiec jak z tymi ciuchami? jestem zakupoholiczka, ł?wc? przecen) wiece cos;>??

buziaki

polly > 20-03-2008, 22:09

[quote name="Vorissa"]polly, a może co? więcej opowiesz o swojej rodzince ? ; >[/quote]

no więc jest 1 dziecko, 3,5 latka, jednak pare dni przed moim przyjazdem,mama rodzi dzidzię; i generalnie bedzie przez te 3 miesiace w domu, z nia. Ja ma obiekowac sie Emilia,3,5. Maja sprzataczke,wiec sprzatanie odpada... 550ero/miesiac.. plus placa wszystkie bilety. Hmm... co wiecej:> niedziele wolne, swoj pkoj,laptop, tv....

no wiec jak z tymi ciuchami? jestem zakupoholiczka, ł?wc? przecen) wiece cos;>??

buziaki

Vorissa > 21-03-2008, 12:32

tutaj raczej chyba nikogo już nie ma z tamt?d... będziesz musiała sama poszperać, zobaczysz i w ogóle ; >

a na jak długo jedziesz?

Vorissa > 21-03-2008, 12:32

tutaj raczej chyba nikogo już nie ma z tamt?d... będziesz musiała sama poszperać, zobaczysz i w ogóle ; >

a na jak długo jedziesz?

polly > 21-03-2008, 15:56

no wlasnie na 3 miesiace...

szkoooda..ze nikt nic nie wie.

pozdro

polly > 21-03-2008, 15:56

no wlasnie na 3 miesiace...

szkoooda..ze nikt nic nie wie.

pozdro

Vorissa > 21-03-2008, 17:23

a faktycznie pisała? wcze?niej...

ja my?lę, że jak tam przyjedziesz to sobie zobaczysz wszystko co i jak, bo to tylko 3mies a nie cały rok czy co?

Vorissa > 21-03-2008, 17:23

a faktycznie pisała? wcze?niej...

ja my?lę, że jak tam przyjedziesz to sobie zobaczysz wszystko co i jak, bo to tylko 3mies a nie cały rok czy co?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna