-
-
Re: Operki z Angli poszukiwane!!!!!!!!!
borka > 27-08-2009, 22:54
karolinka ja też znalazłam rodzinę przez internet. Podpisywałaś jakąś umowę z nimi?? Pierwszy raz tak przez internet wyjeżdżam. Też przez to bardziej się denerwuję. Na szczęście mam w UK koleżanke i najpier jadę do niej a potem ona ze mną pojedzie dotej rodziny. A ty jakoś sprawdzałaś tę rodzinę?? -
blairwaldorf > 27-08-2009, 22:55
wielkie dzięki za trochę pocieszenia, ja już chce wyjechać jak najprędzej żeby tego nie słuchać ale z drugiej strony chyba będę strasznie tęsknić nawet za tym -
borka > 27-08-2009, 23:01
To normalne, że będziesz tęsknić. Najważniejsze abyś poznała fajnych znajomych oni dużo dają. Ja za pierwszym razem miałam taką średnio fajną rodzinę. Ale dzięki ludziom których poznałam ten wyjazd wspominam baaardzo miło i dlatego teraz wyjeżdżam poraz kolejnya Ty do jakiego miasta jedziesz?? -
karolinka > 27-08-2009, 23:11
hmmm wiesz co ja szukam jeszcze rodziny..tzn niby znalazlam niby nie..jka rozmawialam z nimi przez tel, do babeczka mi powiedziala, ze uwielbia PL ludzi, ze jestem ich faworytka..ale nic wiecej..wymienilam z nia kilanascie maili..takze szukam jeszcze..ale z tego co wiem, to dziewczyny ktore wyjechaly przez internet nie podpisywaly zadnych umow z rodzina..
ja planuje jechac do Londynu, ze wzgledu na dziewczynki, ktore juz tam sai mam kuzyna, ktory mieszka niedaleko..
zastanawiam sie tez nad Irlandia..ale nie jestem pewna, bo tam nikogo nie znam i jakos Anglia mnie bardziej pociaga ;D -
shante > 28-08-2009, 0:00
Przyjeżdżaj do Anglii, a Irlandię będziemy zwiedzać wspólnie dużą (albo i małą xD) grupą! -
karolinka > 28-08-2009, 0:09
gdyby nie moja cholerna poprawka, to byla bym juz w Anglii lub szykowala sie..;/ a na dzien dzisiejszy nie mam jeszcze terminu;/ zajebiscie! po 7wrzesnia powinnam juz wiedziec, kiedy bede miec..;/ a ja chce juz teraz..
a jak juz w temacie Anglii, to powiedzcie mi ile kosztuja kosmetyki..?bo ja uwielbiam cienie, podklady i inne pierdoly;D -
blairwaldorf > 28-08-2009, 9:00
ja właśnie też na tym etapie niby do mnie dzwonili ale jakoś żadna mi nie przypadła do gustu a też chce wylądować koło Londynu żeby powiększyć gronono i agencja już ze 2 tyg się nie odzywa wiec muszę ich zapytać co się dzieje i czy o mnie nie zapomnieli przypadkiem -
Lunax > 08-10-2009, 13:35
Ej na wypad do Paryza czy oklic Francji tez sie pisze ^^ co prawda uczylam sie francuskiego w szkole, nie za duzo pamietam, ale z opowiadan mojej nauczycielki nabralam takiej ochoty na wyjazd tam ze ho ho :mrgreen: :oops: -
anngie > 13-10-2009, 14:51
jak dobrze pójdzie to w listopadzie dołączam do wasjak na razie rzuciłam beznadziejne studia zamiast na które isc miałam lecieć na rok do USA no ale wyszło inaczej teraz trzeba do czerwca cos ze sobą zrobić wybieram au pairing a od września wymarzone dziennikarstwo... napiszcie ze warto lecieć do UK bo nadal sie trochę boję a no i ktora agencja lepsza gawo czy prowork ? -
Lunax > 13-10-2009, 15:11
Warto jechac do UK ;PP
Mozesz poznac fajnych ludzi
A poza tym ja prawdopodobnie tez zostaje w UK do czerwca i od nowego roku zaczne studia a nie od lutego.