• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Ile jestescie w stanie zaoszczędzić?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• Ile jestescie w stanie zaoszczędzić?

• Ile jestescie w stanie zaoszczędzić?
  • Re: Ile jestescie w stanie zaoszczędzić?

Yoanna > 05-11-2010, 20:40

super!

Ewelina88 > 07-11-2010, 2:45

Oj, ja teraz musze oszczedzic Zawsze wydawalam wszystko Ale teraz chce jechac do NY, potem w grudniu do Chicago i znowu do NY wiec musze zacisnac pasa Nie wiem jak to zrobie ha ha ;p. Ale w sumie czasami udalo mi sie zaoszczedzic $100 tygodniowo. Ale to tylko czasami ha ha ;p Teraz musze sie postarac ;p

girlonblack > 07-11-2010, 4:43

najgorsze jest zaciskanie pasa kiedy w kolo siebie widze tyle wspanialych rzeczy ,eh losie okrutny

Ewelina88 > 07-11-2010, 17:02

No wlasnie o to chodzi dlatego nie potrafie oszczedzac bo wszystko chce miec, wszedzie chce byc i wszystkiego chce sprobowac W sumie nie musze nic przywozic do PL tylko musze oszczedzac na podroze w USA, a ciezko z tym bywa

girlonblack > 08-11-2010, 18:23

no ja mam do wyboru-podroze albo dobry samochod w polsce.wybralam samochod.wiem ze za dwa lata znowu bede chciala tu przyleciec wiec na pewno cos innego zobacze ,czas na podroze tez bedzie.wiec zamierzam oszczedzac na auto

LadyInRed > 20-06-2012, 16:28

No cóż, ja mam 80 funtów/tydzień i póki co wydałam niecałe 2 funty (podpaski + pocztówka), ale jestem tu dopiero 10 dni i za dwa dni dostanę moje drugie dopiero pocket money Chcę odkładać jakieś 70 funtów/tydzień, kupić sobie porządne adidasy (bo tu taniej niż w PL), ewentualnie inne rzeczy potrzebne "na bieżąco". Nie mam tu znajomych, nie mam więc "weny" do wydawania. A, odwiedzę jeszcze Primark i kupię kilka ciuchów, których potrzebuję, a w PL również drożej i tyle.

balbina > 20-06-2012, 17:31

Co do wydawania pieniędzy na kosmetyczke, fryzjera itd, to ja nigdy na to nie wydawałam kasy - kosmetyczką i fryzjerską jestem sama dla siebie i nawet ludzie proszą mnie, żebym malowała ich albo obcinała

Samemu to trochę ciężko, ale i taniej.

Mimo, że we Wrocławiu można pójść do koemtyczki i fryzjera za darmo ( uczą się i to dlatego, ale czuwa nad nimi profesjonalista i mówijak wykonać każdy krok) i tak sama siebie porządkuję

Właśnie obcięłam sobie włosy

LadyInRed > 21-06-2012, 0:31

O, ja też z Wro, darmowego fryzjera już odkryłam, ale darmowa kosmetyczka?

marika1 > 26-06-2012, 16:21

jestem niecałę 5 tygodni i zaoszczędziłam narazie 200 euro PRAWIE połowę, czyli nie jest źle ! ogólnie mam zamiar połowę tygodniówki odkładać - i jak raz wydam całość, to innym razem więcej odłożę. ale jak to będzie, to zobaczymy... raz pojechałam do sklepów i o, dwa tygodnie pracy poszły w sukienki : D

fdotka > 30-06-2012, 20:54

Ja na początku strasznie oszczędzałam bo kisiłam się w domu i nie miałam co robić a później poznałam znajomych i zaczęły się wycieczki. Za 70 funtów tygodniowo nie można za wiele zrobić chyba ze rezygnuje się ze słodyczy i rozrywek Jak się wyprowadziłam to nauczyłam się żyć za 3 funty dziennie :mrgreen: na szczęście dla mojego żołądka dość szybko udało mi się znaleźć pracę.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia