-
-
Re: Przygode z USA czas zaczac! (?)
nikkoa24 > 07-04-2011, 21:18
[quote name="Ewelina88"]Z deportacja wcale nie jest tak latwo jak sie Nam wydaje. Jak ma sie wize to ciezko jest ja anulowac... Agencje au pair musialyby zaplacic za to spora kase (duzo formalnosci itp) Moi hosci sa prawnikami i rozmawialm z Nimi na ten temat. Takze nawet jak sie opusci program to spokojnie mozna dociagnac ten rok
Powodzenia Marysia![/quote]
ojej to cudowna wiadomość - tak tez myslalamaa i przepraszam, ze sie wtracam bez przedstawienia - wiec moje kochane operki, zasile wasze grono w poniedziałek - umieram ze strachu i ekscytacji pozdrawiam -
Insula > 07-04-2011, 21:47
[quote name="Ewelina88"]Z deportacja wcale nie jest tak latwo jak sie Nam wydaje. Jak ma sie wize to ciezko jest ja anulowac... Agencje au pair musialyby zaplacic za to spora kase (duzo formalnosci itp) Moi hosci sa prawnikami i rozmawialm z Nimi na ten temat. Takze nawet jak sie opusci program to spokojnie mozna dociagnac ten rok
Powodzenia Marysia![/quote]
Jest jakaś możliwość sprawdzenia tego czy wiza została nam anulowana? (zapewne biuro od razu straszy nas że tak) wiadomo jednym agencja odpuści bo szkoda kasy, ale ktoś może być niemiły dla Pani X w agencji i ta jednak zadecyduję, że zabierze się za to ;D
raczej pójście do urzędu imigracyjnego nie jest najlepszym pomysłem ;D więc zastanawiam się czy jest jakiś inny sposób -
zlosnica > 08-04-2011, 1:19
[quote name="maria_kujpom"]nie bo dzieki Bogu spotkalam wlasciwych ludzi i teraz wiem jakie mam prawa na mojej wizie[/quote]
No to super, życzę Ci, żeby Ci tam było jak najlepiej -
adziszkowa > 04-11-2011, 11:47
Przeczytalam caly Twoj watek, ciesze sie, ze dobrze sie skonczylo, ale czy moglabys powiedziec cos wiecej o pozostaniu na wizie J1 po opuszczeniu programu? jak ubezpieczeniem zdrowotnym np.