• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Aupair world.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Aupair world.

• Aupair world.
  • Re: Aupair world.

89dzoana89 > 07-03-2011, 19:55

Mnie nawet na au pair world nie uaktywnili haha Bo chcieli skan dowodu a ja takich rzeczy wysylac nie zamieszam!!

Juz po raz drugi za to znalazlam fajna rodiznke na GreatAuPair

Najpierw ta Polke Anie u ktorej bylam praktycznie rok a teraz kolejna angielska tym razem rodiznke Tez mieszkaja w Londynie, placa dobrze, mili i pracy malo :mrgreen:

Powodzenia w szukaniu!!!!

Ja do moich przybylam po tygodniu od dnia kiedy sie skontaktowalismy troszke maili, 2 rozmowy na skypie i od niedzieli jestem hehe A musialam przemierzyc ocean :mrgreen:

Jak zwykle spontan i po raz drugi trafiony spontan :lol:

rosario > 08-03-2011, 0:48

hej dzoana, to gratuluje!

ta anglia chyba jest ci przeznaczona,hmm?

oby wiecej takich szczesliwych spontanów było ;D

dosiunia > 20-03-2011, 17:32

hej dziewczyny

postanowaiłam już drugi raz wyjechać jako summer au pair ale mam problem, bo wysłalam za dużo zaproszeń i zablokowali mi wysyłanie zaproszeń, któraś tak miała? kiedy mogę liczyc na zdjęcie blokady?

Aisling > 20-03-2011, 17:45

O jaaa, biednaś. Istnieje w ogóle coś takiego jak limit wysłanych zaproszeń? Może to ich jakiś sposób na walkę ze scammerami Niestety nie wiem jak mogłabyś zdjąć z siebie tą blokadę, ale mam nadzieję, że uda Ci się wygrać z systemem aupair-world.net

angel303 > 20-03-2011, 18:25

hej

ja mam problem z tą stroną taki- mówicie,że jest tam duża baza rodzin, ale mi ciągle wyskakuje 4-5 do których jestem niby najlepiej dopasowana. a jak zobaczyć wszystkie rodziny np. z USA, albo z konkretnego stanu/miasta?

Dodam,że mam w swoim profilu nawet nazwę miasta które mnie interesuje, a mimo to, znajduje mi rodziny z innych stanów itp.

karolinka > 20-03-2011, 18:37

bo na tej stronie jest malo rodzin z USA, ktore sa zainteresowane au pair z Polski, bo musimy miec wizy..

jesli chcesz z USA to poszukaj moze na greatuapir.com albo na easyaupair.com

karolinka > 20-03-2011, 18:37

bo na tej stronie jest malo rodzin z USA, ktore sa zainteresowane au pair z Polski, bo musimy miec wizy..

jesli chcesz z USA to poszukaj moze na greatuapir.com albo na easyaupair.com

angel303 > 20-03-2011, 18:58

dzięki ,

właśnie zaczełam kombinować i podawać w wyszukiwarce, że jestem z np. niemiec/hiszpani/francji i rzeczywiście ofert jest więcej, ale też szału nie ma.

sunkiss > 20-03-2011, 21:20

[quote name="dosiunia"]hej dziewczyny

postanowaiłam już drugi raz wyjechać jako summer au pair ale mam problem, bo wysłalam za dużo zaproszeń i zablokowali mi wysyłanie zaproszeń, któraś tak miała? kiedy mogę liczyc na zdjęcie blokady?[/quote]

w wiadomosciach masz napisane, ze jest limit, z tego co pamietam to 50 na dzien i chyba 150 na miesiac

dosiunia > 20-03-2011, 22:02

no jest napisane, ale że niby mam teraz czekać miesiąć?! fck.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia