• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

HappyAuPair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• HappyAuPair

• HappyAuPair
  • Re: HappyAuPair

Yoanna > 31-08-2010, 18:25

[quote name="KaTe_18"]i nie wiem czemu nie moglam tej babki zrozumiec a na codzien moj ang jest super. [/quote]

moze dlatego, ze angielski w polsce i angielski w anglii to jednak dwie rozne rzeczy...

co do hinduskiej rodzinki - wolalabym do anglikow. hindusi jedzenie moze i maja dobre ale nie samym jedzeniem czlowiek zyje :wink:

au pair_ala > 03-09-2010, 11:00

[quote name="KaTe_18"]zalezy zeby byc w brytyjskiej rodzinie i nie mysle zeby anglicy byli mniej przyjacielscy [/quote]

Co do tego masz rację, anglicy są bardzo przyjacielscy i umprzejmi :mrgreen:

viviana19 > 08-09-2010, 19:30

hej dziewczyny powiedzcie mi czy to możliwe że np żadna rodzina goszcząca nie będzie zainteresowana kondydatką?? wiem że trochę chyba przesadzam ale czekam już prawie miesiąc na oferte i nic a niektóre dziewczyny miały ofertę po kilku dniach lub tygodniach więc się trochę martwie

Ciekawska > 08-09-2010, 20:29

Witam w klubie, ja czekam prawie 2 miesiące, ale to dlatego, że wymyśliłam sobie termin wyjazdu na wrzesień-grudzień czyli tylko 3 miesiące, w dodatku tylko i wyłącznie do Londynu i ze znalezieniem takiej rodziny jest na prawdę ciężko, nawet na własną rękę. Jednak ostatnio przedłużyłam okres wyjazdy na pól roku, Pani z biura napisała, że poszukiwania trwają zazwyczaj 2-3 tygodnie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Szukaniem na własną rękę jestem chwilowo zmęczona, więc dam się wykazać agencji :wink:

A powiedz mi viviana19 gdzie chcesz wyjechać i na jak długo?

viviana19 > 08-09-2010, 20:52

Ja chcę jechać do Hiszpanii na 6-9 miesięcy nie określiłam miasta chce tylko żeby było jakieś w miare duże a wyjechać chce od połowy października

Ciekawska > 08-09-2010, 20:56

No to może dlatego nie dostałaś jeszcze żadnej oferty, bo jeszcze prawie półtora miesiąca do wyjazdu i agencja się nie spieszy.

viviana19 > 08-09-2010, 21:04

może masz i racje ale wolałabym wiedzieć co i jak tym bardziej że moja własna rodzinka szaleje przez ten wyjazd troche. Mam nadzieje że obie niedługo dostaniemy jakąś ciekawą oferte

au pair_ala > 08-09-2010, 21:16

myśle, że jeszcze nie masz powodu aby panikować :mrgreen: w sumie to jeszcze półtora miesiąca. Trzymam kciuki abyś szybko dostała rodzinkę :wink:

alisha111 > 09-09-2010, 23:23

@Koala: Spoko to czekam

viviana19 > 15-09-2010, 15:04

hej dziewczyny dostałam ofertę ale jestem średnio zainteresowana rodzina tata 44 lata wdowiec dwie córki jedna 20 druga 8 starsza corka i tata pracują au pair ma budzić dziewczynke zaprowadzic na autobus potem o 17 odebrac dac podwieczorek pomoc w lekcjach dac kolacje i do lóżka. płacą 60 euro tygodniowo mieszkają w saratxo gdziekolwiek to jest Pani z biura proponowała mi inne kraje bo z hiszpani tylko ta rodzina narazie sie mna zainteresowala. Co myslicie??
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia