• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Summer au pair

• Summer au pair
  • Re: Summer au pair

rosario > 16-01-2011, 14:53

tak tak, jeszcze ze 2 miesiące zanim pojawiać będzie się jakoś więcej ofert wakacyjnych.. bo na razie są takie, żeby wyjechać w marcu...

ja szukam na własną rękę : )

acha17 > 16-01-2011, 15:02

ja też zamierzam szukać na własną rękę;D

monikagwo > 16-01-2011, 16:07

Ajj ja chyba jednak wybieram sie do UK, ktora z was dziewczynki wybiera sie maj-czerwiec...

Sylvana > 16-01-2011, 16:23

No dobra, więc czekam z niecierpliwością. Mi pasowałaby rodzinka, która wymaga niemieckiego bądź francuskiego, bo hiszpański u mnie jest null. ;O Z angielskim też sobie jakoś poradze. Także dziewczyny jak znajdziecie coś co Wam nie odpowiada, a mi tak to pokazujcie rodzinki. ^^ Ja oczywiście zrobie tak samo. Tylko napiszcie, co Wam pasuje. W jakie rejony byście chciały jechać? Mi w sumie bez różnicy, ale jeśli mogłabym wybrać to większe miasta, takie jak Madryt czy Barca.

rosario > 16-01-2011, 17:25

ja też barcelona koniecznie ;d

w ostateczności madryt... xd

ja właśnie chciałabym rodzinkę, która mówi po hiszpańsku i tylko odrobinę zna angielski ; )

a w hiszpanii , szczególnie na północy, mieszka sporo rodzin z francji, więc masz szansę znaleźć rodzinę, która w domu gada tylko po francusku ; )

acha17 > 16-01-2011, 18:57

monikagwo ja jeszcze nie wiem gdzie dokładnie pojadę ale UK też wchodzi w rachubę ale w czerwcu

rosario > 16-01-2011, 19:55

co wy z tym uk :<

a w hiszpanii prawie nikogo nie będzie.. ? ;c

acha17 > 16-01-2011, 20:46

bo po hiszpańsku ani słowa nie potrafię a w UK jest większe prawdopodobieństwo podłapania języka

poza tym ja mam rodzinę w UK więc jakby co to pomogą

rosario > 16-01-2011, 21:04

wszyscy do uk,

aż sama się zaczęłam znów zastanawiać, czy aby nie pojechać znowu do londynu na operkowanie... ;o

monikagwo > 16-01-2011, 21:24

No ja właśnie uk ale london duże miasto

No z hiszpanią ciężko bo ja tylko si po hiszpańsku i ola hehe albo jeszcze inne odzywki z telenoweli lub piosenki heheh, ale jakby ktoś mnie zechciał to pewnie, że tak mmci latynosi ocean ;d hehe az się można rozmarzyc
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia