• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Prawdziwa historia Sunkiss

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Prawdziwa historia Sunkiss

• Prawdziwa historia Sunkiss
  • Re: Prawdziwa historia Sunkiss

Yoanna > 13-12-2009, 19:32

darmowych kursow to w londyni raczej nie znajdziesz..

sztruksowa > 13-12-2009, 21:04

a ja uczęszczałam na 1 darmowy kurs (raz w tygodniu, jak sie nie myle było to w poniedziałek wieczorem) i 2 razy w tygodniu na płatny. W każdym bądź razie.. w Londynie Więc darmowe też się znajdą.. Ponadto gdyby nie to, że pracowałam do 10.30 (kurs zaczynał się wcześniej) miałabym dzienny kurs darmowy, ale warunkiem była prawie 100% obecność (inaczej trza było płacić zwrot kosztów). I takich kursów jest w Londynie już całkiem sporo...

tootalna > 13-12-2009, 22:49

no w Londynie jest sporo kursów, jak poszukasz to i coś w miare taniego znajdziesz))

ale na razie to się zaaklmatyzuj;-)

potem pomyślisz nad kursem)))

Yoanna > 14-12-2009, 1:05

sztruksowa a kiedy to bylo?

sztruksowa > 14-12-2009, 12:08

Yoanna- w zeszłym 2008 roku.

sunkiss > 17-12-2009, 12:37

Narazie nie zapisuje sie na zaden kurs, bo mam troche nie wymiarowy tryb pracy :p wiec pomysle o tym od lutego moze. Thomas skrecil sobie kostke i jestem uziemiona ! Zamiast 6h pracy dziennie pracuje 12h :/ a w przyszlym tygodniu maja winter holidays przez 2 tygodnie ! Teraz na szczescie siedze w domu tylko ze starszym, ktory jest grzeczniejszy, ale jak ja sobie dam rade caly dzien z dwoma ?! Oliver jest taki niegrzeczny, ze nie wiem :/ mam nadzieje, ze dom nie pojdzie z dymem. Ja chce juz 4 stycznia i normalny tryb pracy !! We wtorek zapisalam sie na silke, zeby dupsko az tak mi nie uroslo od tego ich zarcia ale jestem uziemiona ! a mialam takie plany, zeby pojechac na miasto, kupic cieple buty i takie pierdoly a tak siedze w domu i sie nudze jutro mialam jechac z Nicki tez na zakupy ale kiepsko to widze wszystkie au pair powyjezdzaly na swieta ! najgorsze 2 tyg w zyciu mnie czekaja eh ale sie na stekalam.. wybaczcie ale jestem taka zdolowana.... eh urko pracy au pair...

sunkiss > 23-12-2009, 19:12

Siedze z dzieciakami po 12h bo maja ferie swiateczne... powiem Wam ze nie jest najgorzej. Ale w wigilie tez musze pracowac Ale zeby nie bylo az tak smutasnie, przytrafilo mi sie troche zabawnych? sytuacji...

1. Wracalam z imprezy 20min w srodku nocy w skarpetkach. Weszlam do domu i zapomnialam, ze lazilam w skarpetkach po tej brudnej, zmarznietej ulicy. Dobrze, ze nie bylo az tak duzo sniegu... No i jakby nigdy nic poszlam do gory w tych czarnych od brudu skarpetach ! Wstaje rano na kacu i bialy dywan, ktory jest na schodach caly brudny ! Hostka byla troche wkurzona, pewnie myslala, ze przyszlam pijana w 3 dupy hehe. Wytlumaczylam jej cala sytuacje, ale zamiast cieszyc sie wolna sobota, szorowolam schody... Moja rada - bierzcie buty na przebranie, jesli idziecie w szpilkach na impreze !

2. Ja w polsce piore kolorowe, biale i czerwone oddzielnie. Ona powiedziala, ze pierze wszystko razem. Mnie to w sumie rybka... ale pralam reczniki i bialy recznik jest teraz rozowy ! Stalo sie to wczoraj, a ja tego jeszcze jej nie powiedzialam hehe. Czasami sie boje, ze za takie pierdoly mnie zwolni albo cos... Chyba odkupie jej ten recznik, bo kurde nie wiem. Ale w sumie nienajgorzej wyglada.. ladny jasno rozowy

A tak po za tym to MERRY MERRY CHRISTMAS AND THE HAPPY NEW YEAR !

PawelAuPair > 02-01-2010, 17:41

Pokaż jej ręcznik i zapytaj czy mimo wszystko masz prać razem rzeczy w różnym kolorze :lol:

Ze schodami nieźle...

Nie martw się - tak szybko Cię nie zwolnią.

Dużo szczęścia w nowym roku.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia