-
-
Re: Wyjazd do UK bez agencji?
tosia_ > 07-12-2009, 3:22
Czytając te wszystkie negatywy dot. PROWORKU zdecydowałam wyjechać za pośrednictwem angielskiego biura, albo a nóż widelec znajdę kogoś na greataupair.com, gdzie właśnie przed chwilką się zarejestrowałam.
Jakie więc agencje polecacie? A może któraś z Was wybiera się również z greataupair.com? -
tootalna > 07-12-2009, 12:46
kochana greataupair jest świetne
ja rozmawiałam z ok 10 rodzinkami w ciągu dwóch tygodni z czego z 3 dosyć poważnie brałam.
Jedną odrzuciłam tylko dlatego, że to raczej była praca niż operowanie(sprzątanie i gotowanie i bejbi), 300E tydzień więc wiadomo....
a ja do typowej pracy mam czas)
pozostałe dwie były też świetne
jedna babeczka do mnie dzwoniła normalnie 4 razy dziennie
raz się usmiałam jak dała mi swojego męża, który chciał porozmawiać po polsku ze słownikiem.
oboje mieliśmy niezły ubaw....;d;d;d;d
ale decyzja padła na inną rodzinkę, poprzez dziewczynę z forum (jeszcze raz dziękuję) ;-))
i mam już zarezerwowany bilet na samolot;-)
powodzenia
p.s.napisz tylko w profilu, że nie masz wykupionego pełnego konta to będą Ci wysyłać meile nie czekając aż odpiszesz poprzez great -
tosia_ > 07-12-2009, 21:59
Tak więc zarejestrowałam się na www.greataupair.com i www.aupair-world.net. Dzisiaj dostałam już nawet ofertę pierwszej rodzinki! Coraz bardziej mi się podoba poszukiwanie rodzinki na własną rękę, oby nie do czasu... -
doriana90 > 08-12-2009, 22:30
nie weim czy tez tak nie zrobie.... no ale zobacze jak sie zarejestrowac na greataupair dziewzyny? -
tootalna > 09-12-2009, 0:46
wchodzisz i sie rejestrujesz
masz tam opcję do założenia konta;d -
tosia_ > 10-12-2009, 3:01
Jakie znacie jeszcze inne strony z możliwością znalezienia rodziny oprócz greataupair i aupairworld? -
89dzoana89 > 10-12-2009, 12:38
tootalna tak szukam i szukam i nie moge znalezc informacji do ktorej ty rodzinki lecisz?
Tej do Szwajcarii?
Opowiadaj jakie obowiazki itp! -
tootalna > 10-12-2009, 13:42
lecę do Irlandii;-)
na pewno założę tu wątek
dokładnie lecę 16 grudnia
będę miała małą śliczną 12-miesięczną dziewczynkę -
tosia_ > 10-12-2009, 23:46
tootalna zazdroszczęNo i przede wszystkim powodzenia życzę! -
tootalna > 12-12-2009, 0:36
mam nadzieję, że się zaaklimatyzuje szybko i że nastąpi obustronne zadowolenie;-)
to już niedługo........