• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Epsom

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Spotkania

• Epsom

• Epsom
  • Re: Epsom

agata2502 > 17-10-2009, 11:19

No ludzie sa dziwni co zrobic niektorzy maja zjechane pozdrawiam wszystkie opereczki :*

89dzoana89 > 17-10-2009, 22:26

No dziewczyny ladnie tak mnie na publicznym forum obgadywac!?

Dla niewiedzacych to ja jestem ta slynna Kuchnia ktora z Uk wyjechala i wracac nie zamierza haha

Teraz sie na chlanie umawiacie malpy jak mnie juz nie ma?!

Zapamietam to sobie!!!!

Agata zmieniaj i to szybko!!!

Moja pierwsza rodiznka to mi laptopa kupila zeby mi wynagrodzic to ze pracowalam po 12-14h dziennie z 3 dzieci i musialam sprzatac, prac, gotowac, prasowac, dzieci przewijac, posciel zmieniac itp...;/ MASAKRA!!!!

U drugiej rodzinki tez nie bylo lepiej bo sama powiedziala ze ma au pair to sprzataczki juz nie potrzebuje!!! I po tym jak odmowilam zmiany jej poscieli (piepszyla sie ze swoim facetem wczesniej) to powiedziala ze raczej sie nie dogadamy hahah!!!!

Nie patrzyla na to ze z dzieckiem mam swietny kontakt :mrgreen:

A propo powrotu do UK....na razie Polska to dla mnie raj na ziemi (szukam pracy co nie jest latwe hehe) ale jesli mailabym wrocic do UK to nie jako au pair!!!! NEVER!!!!!

Wyleczylam sie z operowania na zawsze :mrgreen:

Lunax > 18-10-2009, 13:18

Dzoana, to miaals przeboje zwlaszcza z ta posciela, ja pierdziele ludzie potrafia serio byc porabani :/:/

Nie wiem czy taki sobie mysli, ze jak da ci prace to wszystko moze z Toba zrobic czy co ;/ wrednosci.

Hehehe widzisz wyjechalas i nikt nie chce sie umawiac juz na 'kawke'

Yoanna > 18-10-2009, 18:25

[quote name="89dzoana89"]

Teraz sie na chlanie umawiacie malpy jak mnie juz nie ma?!

[/quote]

hahaha no dokladnie kuchenka, dokladnie. wczoraj z agatka i justynka pilysmy bez ciebie ;P wyjechalas to cierp :lol:

julita883 > 19-10-2009, 14:40

No wlasnie Kuchnia Polski Ci sie zachcialo to cierp. A my sobie na Canarach winko popijalysmy. Tylko ze zmno bylo ale winko i tak nas rozgrzalo

89dzoana89 > 19-10-2009, 14:54

No ja nie watpie ze was rozgrzalo pierdoly

Ja tu codziennie sie alkoholizuje teraz haha

No a na Canary to ja z wami nigdy nie pilam

Wiec tak naprawde nie wiem co trace hehe

Nooo oczywiscie oprocz wyborowego towarzystwa;*

Teraz moje 2 miesiace w UK mi sie snem wydaja jedynie

Ewelina1979 > 20-11-2009, 22:55

hej Agata..Poprawily sie Twoje stosonki z rodzina?Mam nadzieje,ze tak..kupili Ci w koncu to nowe lozko i szafeczke;-)????? :lol: Skoro sa tacy chojni i tyle roboty Ci wymyslaja to niech kieszonkowe podniosa..pogielo ich na maksa..Pozdrawiam :wink:

agamis > 16-05-2011, 16:59

Hello,

Z tej strony monitora Agata l.25. Tak się stało, że i mnie wywiało do UK, a dokładnie w okolice Epsom (30 min od Londka). Jestem tu dopiero miesiąc, wobec tego szukam ludzi pozytywnie zakręconych, z którymi mogłabym czasem poGGadać, pożartować, wybrać się na spacer, kawkę, party etc. Poszukiwane osoby pogodne, żywiołowe i ze sporym zapasem energii

pozdrawiam,

A*

my_name@vp.pl

sylwiaQ > 16-05-2011, 17:35

A jak ktoś jest mniej żywiołowy?

Ja w Londynie będę 26 sierpnia.

agamis > 17-05-2011, 0:43

Hmm...jakos przezyje
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza