• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Florida dream ??

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Florida dream ??

• Florida dream ??
  • Re: Florida dream ??

arven86 > 21-08-2009, 13:58

ja też uważam, że warto walczyć o swoje marzenia! Nikt za nas życia nie przeżyje, a tego czego sami osiągniemy nikt nam nie zabierze Ja z moją rodzicielką wojuję już w sumie z rok, do tej pory w ogóle nie chciała słyszeć o moim pomyśle operowania, ale teraz już trochę lepiej jest. Mam przynajmniej tę przewagę, że jestem dorosła i sama o sobie decyduję już kilka lat, więc zabronić mi nie może

W każdym razie ja o swoje wielkie marzenie walczę mocno i wierzę że się uda, Tobie też się uda Trzymam kciuki

aaleeksaandraa > 21-08-2009, 14:42

Niekoniecznie swego :lol: - Przyrzekam, że zrobię sobie taką koszulkę!!!!

już nie mogę się doczekać

monita > 21-08-2009, 15:13

aaleeksaandra heh to czekamy na zdjęcie w tej koszulce

karolinka > 21-08-2009, 15:47

haha bedziesz przyciagala uwazaj, zeby jakis nie byl zajety, zebys sie z jego zona bic nie musiala ;D

karolinaaa > 21-08-2009, 16:21

To jest moje motto haha...

aaleeksaandraa > 21-08-2009, 18:33

Szacuneczek

Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam, gdzie chcą

edytakrotoszyn > 21-08-2009, 19:56

hehe taka koszulka napewno sprawilaby ze nie moglabys odpedzic sie od facetow

arven86 > 22-08-2009, 0:07

haha, tylko szukaj takiego ktory ma koszulke z napisem: "Twoje oczy przypominają mi kolor mojego Porshe..."

aaleeksaandraa > 22-08-2009, 1:09

:lol: Padnę! :lol:

Słuchajcie te teksty są niesamowite! :lol:

Co najmniej porshe

Ja sobie naprawde sprawie takie koszulki!!! pstryknę fotki to zobaczycie a "Twoje oczy przypominają mi kolor mojego Porshe..." - dostanie na pamiątkę "mój" mężczyzna :lol:

musze tylko zaprojektować co oprócz tych napisów ma być na koszulkach przydałoby się jakieś tło

(Tym optymistycznym akcentem kończę mój tydzień pracy, bo padam na twarz...)

edytakrotoszyn > 23-08-2009, 20:12

no wiec zostal mi ostatni tydzien w Polsce. ostatnia niedziela w moim miescie, ostatnie rozmowy zabawy lzy z przyjaciolmi. wszystko jest jakby inne teraz. tak czasem wydaje mi sie ze i tutaj jest ladnie. ale zyje z nadzieja ze rok tam daleko bedzie cudowny i nigdy nie bede zalowac ze tam jestem.

niedlugo pakowanie mnie czeka wiec lekka zalamka bo nienawidze tego poza tym nadal nie mam pomyslu na prezent dla hostow i Tigera (mojego 2,5letniego dzieciaczka)

pozegnanie robia mi znajomi w sobote jestem w szoku, bo bedzie mnostwo osob. nie wierze

ojjjj podekscytowana jestem
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia