• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Pre departure orientation project

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Pre departure orientation project

• Pre departure orientation project
  • Re: Pre departure orientation project

MadameRose > 10-04-2012, 10:05

Jak już chyba wiadomo 16 kwietnia wylatuję, czyli za sześć dni. Najwyższa pora zrobić Pre - Depature Project. I pojawia się problem - jak powinien wyglądać? Oczywiście mam skazówki z agencji, ale ciekawią mnie doświadczenia dziewczyn, które były na szkoleniu, widziały jak w praktyce to wygląda. Starać się czy nie?

blonde > 10-04-2012, 12:22

Chyba tutaj dziewczyny co nieco o tym pisały: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.aupairpoland.com.pl/viewtopic.php?f=36&t=4482&hilit=pre+departure+project">viewtopic.php?f=36&t=4482&hilit=pre+departure+project</a><!-- l -->

Tośka > 10-04-2012, 14:07

dziewczyny moze moj post nie jest zwiazany z tematem ale utworzylam grupe na fejsbuku zwiazana z aupairkami .. podaje linka jesli chcecie dolączcie http://www.facebook.com/groups/368399933198171/

Astrid > 10-04-2012, 14:14

Już jest jedna grupa i to całkiem duża

Tośka > 10-04-2012, 14:31

grrr to j a chce linka

Cukrova > 23-04-2012, 11:38

Nie wiecie może, czy ten projekt moze byc hand made ? Czy trzbea go wydrukować ??

MadameRose > 23-04-2012, 17:12

[quote name="Cukrova"]Nie wiecie może, czy ten projekt moze byc hand made ? Czy trzbea go wydrukować ??[/quote]

Jak najbardziej, moze byc recznie zrobiony. Na moim szkoleniu z ponad 80 projektow, zrobiony recznie koordynatorki wybraly, jako jeden z najlepszych. Zatem jesli masz talent i pomysl, to smialo rob.

Cukrova > 23-04-2012, 18:53

Może jakoś bardzo utalentowana nie jestem, ale mam czas do lipca i zamierzam już nad tym myśleć

aivie > 24-04-2012, 0:36

Moj projekt byl beznadziejny, wydrukowany na komputerze. Wiekszosc au pairek na szkoleniu miala podobne, ale niektore mialy piekne albumy w stylu scrapbook'ow. Wstyd mi bylo przy nich swoj projekt pokazac Agencja niby sprawdza te projekty, najlepsze dostaja jakies nagrody (z tego co pamietam osoby z dwoma najlepszymi projektami mogly jechac jeszcze raz do NYC za darmo dzien po wycieczce, na ktora pojechali wszyscy. Na drugi dzien bylo duuuuuzo wiecej czasu do pochodzenia po manhattanie niz podczas tej wycieczki wiec warto. Ja pojechalam bo wygralam w jakims konkursie.) Postanowilam nie dawac tego projektu mojej host rodzinie bo serio byl beznadziejny (drukowany czarno-bialo) poza tym nie bylo tam zawarte nic wiecej niz w moim au pair profilu. No i stalo sie tak, ze po 3 dniach pobytu u rodziny mialam re match i zostalo mi wypomniane podczas rematchu ze nawet swojego projektu rodzinie nie dalam... :/

kalciaa > 24-04-2012, 21:52

@aivie

Z jakiej jesteś agencji? Być może właśnie dałaś mi powód, żeby się do tego dziadostwa przyłożyć
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia