-
-
Re: POKÓJ AU PAIR
agulka > 04-05-2009, 23:25
dlatego trzeba sie pokazac z jak najlepszej strony i udowodnic, ze nie kazda operka to puszczalska...
tu w szwajcarii mi jeden kolec w klubie wyskoczyl jak sie dowiedzial, ze jestem z polski " oooo poland..my place 2 night? " chcialam mu przylozyc, ale tylko mu odp. ze jego mieszkania ogladac nie bede, nawet jesli okazalby sie ostatnim mezczyzna na ziemi.. -
kamysia > 05-05-2009, 15:44
. -
dominikan@ > 05-05-2009, 16:11
Dokładnie Kamysia. I wcale mi nie chodzi o to żeby trzymać się z dala od Simsówbo fajnie by było znalesc sobie kogoś bliskiego tym bardziej że jest się praktycznie zdanym tylko na siebie w obcym kraju. Ale co innego znaleść sobie kogoś i być z tą osobą trochę a co innego weekendowe wypady na jednorazowe numerki. -
kamysia > 05-05-2009, 16:35
. -
Kachaaa > 17-05-2009, 12:49
ciekawe jak moj pokoj bedzie wygladal :lol: -
shante > 17-05-2009, 12:52
Ja też jestem ciekawaChyba poproszę Katie, żeby mi przesłała jakieś zdjęcia. Albo jak będę pisać z jej aktualną au pair to może mi udostępni jakieś xD -
Kachaaa > 17-05-2009, 13:10
no ja nie moge bo teraz sa w Dublinie, wiec nie ma ich tam a pozatym przed moim wyjazdem bda go dla mnie przygotowywac i urzadzac :]
bo aktualnie nic w nim nie ma :lol: -
shante > 17-05-2009, 13:15
O, to jesteś ich pierwszą au pair?
Może gdzieś o tym pisałaś, ale nie zauważyłam w każdym razie. xD -
Kachaaa > 17-05-2009, 13:18
teraz maja ale w Dublinie taka na 2 mies, a ja bede potem w londynie :]
czyli druga a le w londku pierwsza -
edytakrotoszyn > 07-08-2009, 1:11
a moj pokoj jest wrecz piekny. mam ogromny pokoj z prywatna lazienka. Mam ogromna plazme na sciania 'i chyba dvd pod nia (nie widzialam dokladnie bo hostka pokazywala na kamerze na skype). mam WIELKIE lozko z baldachimem bialym. ogolnie pokoj rewelka. basen ogromny palmy w ogrodzie itd na zywo pewnie jeszcze ladniejokaze sie niebawem