• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

POKÓJ AU PAIR

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• POKÓJ AU PAIR

• POKÓJ AU PAIR
  • Re: POKÓJ AU PAIR

agulka > 04-05-2009, 23:25

dlatego trzeba sie pokazac z jak najlepszej strony i udowodnic, ze nie kazda operka to puszczalska...

tu w szwajcarii mi jeden kolec w klubie wyskoczyl jak sie dowiedzial, ze jestem z polski " oooo poland..my place 2 night? " chcialam mu przylozyc, ale tylko mu odp. ze jego mieszkania ogladac nie bede, nawet jesli okazalby sie ostatnim mezczyzna na ziemi..

kamysia > 05-05-2009, 15:44

.

dominikan@ > 05-05-2009, 16:11

Dokładnie Kamysia. I wcale mi nie chodzi o to żeby trzymać się z dala od Simsów bo fajnie by było znalesc sobie kogoś bliskiego tym bardziej że jest się praktycznie zdanym tylko na siebie w obcym kraju. Ale co innego znaleść sobie kogoś i być z tą osobą trochę a co innego weekendowe wypady na jednorazowe numerki.

kamysia > 05-05-2009, 16:35

.

Kachaaa > 17-05-2009, 12:49

ciekawe jak moj pokoj bedzie wygladal :lol:

shante > 17-05-2009, 12:52

Ja też jestem ciekawa Chyba poproszę Katie, żeby mi przesłała jakieś zdjęcia. Albo jak będę pisać z jej aktualną au pair to może mi udostępni jakieś xD

Kachaaa > 17-05-2009, 13:10

no ja nie moge bo teraz sa w Dublinie, wiec nie ma ich tam a pozatym przed moim wyjazdem bda go dla mnie przygotowywac i urzadzac :]

bo aktualnie nic w nim nie ma :lol:

shante > 17-05-2009, 13:15

O, to jesteś ich pierwszą au pair?

Może gdzieś o tym pisałaś, ale nie zauważyłam w każdym razie. xD

Kachaaa > 17-05-2009, 13:18

teraz maja ale w Dublinie taka na 2 mies, a ja bede potem w londynie :]

czyli druga a le w londku pierwsza

edytakrotoszyn > 07-08-2009, 1:11

a moj pokoj jest wrecz piekny. mam ogromny pokoj z prywatna lazienka. Mam ogromna plazme na sciania 'i chyba dvd pod nia (nie widzialam dokladnie bo hostka pokazywala na kamerze na skype). mam WIELKIE lozko z baldachimem bialym. ogolnie pokoj rewelka. basen ogromny palmy w ogrodzie itd na zywo pewnie jeszcze ladniej okaze sie niebawem
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna