• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Marzenia Iren czyli Francja

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Marzenia Iren czyli Francja

• Marzenia Iren czyli Francja
  • Re: Marzenia Iren czyli Francja

agulka > 27-04-2009, 15:45

rodzine z 4 dzieci na wsi raczej bym sobie odpuscila...tak samo ja ta any agencje - zglos ich na policje i moim zdaniem powinni im zabrac akredytacje na organizowanie wyjazdow - o ile w ogole ja maja... :/

trzymaj sie dzielnie!

powodzenia!

kaasiaa > 27-04-2009, 17:02

[quote name="Iren"]

a wiesz dokładnie gdzie jedziesz jak byś była blisko Paryża to by było super bo ja wlasnie szukam bratniej duszy [/quote]

hej niestety nie.. jade troche na zadupie czyli do Alzacji, bardzo blisko niemieckiej granicy.

Iren > 28-04-2009, 8:54

bylam na spotkaniu kobieta byla nie mila trzymala racje hostki powiedziala ze jak sie jedzie na au pair to powinno sie znac perfekt francuski a nie aby sie dogadac cos tam to ja je jpowiedzialam ze jade po to zeby sie nauczyc a ona ze uczy to sie w szkole i tp ;/ a na to ze mnie hostka wyrzucila z domu to ona n to nic zamurowalo ja kazala napisac list i tyle kasy nie odda

kobieta z agencji na moje kazde ale miala wytlumaczenie wiec wiedzialam juz na wejsciu ze nie bedzie latwo i nie wygram z nia bo przywitala mnie mina jak by zobaczyla osobe ktora codziennie je pod dom ulotki przynosi i dzwoni domofonem ale olac to

ale tak jak piszecie pojde na policje i do ambasady a ta agencje to miec daleko w nosie

mam nadzieje ze nikogo juz nie wysla do tej rodzinki

a dzisiaj zaczynam nowa prace dzisiaj dzien probny

Johnson > 28-04-2009, 9:32

co za chamy....

a ta agencja ma jakies biuro w polsce ? Jak juz ktos gdzies proponowal...mozna podzwonic i nastraszyc

bunia_90210 > 28-04-2009, 21:21

przesada :/

julita883 > 28-04-2009, 22:00

Masz racje Iren powinnaść iść na policję czy do ambasady.Ta wredna rodzinka powinna ponieść jakieś konsekwencje a ty musisz odzyskać kase.Nie poddawaj się!Trzymam za Ciebie kciuki

kamysia > 29-04-2009, 12:57

.

Iren > 30-04-2009, 10:44

bylam kilka dni temu u polskiej firmy ktora zajmuje sie sprawami polakow we francji, pomaga im w kazdych klopotach i do tego prowadzi kurs francuskiego na roznych poziomach, opowiedzialam swoja cala historie podbno dostane swoje pieniadze za przepracowane dni i nie 70 euro tylko 100 tyle ile powinnam i odszkodowanie z student poit

we wtorek bede wiedziec jak to wszystko sie potoczy

ja naszczescie mam juz prace i dach nad glowa pracuje w hotelu a potem pilnuje dzieci i miedzy czasie jak nie pracuje w hotelu bede jeszcze sprzatac domy

tylko mi sie tak teskni za pl

cailet > 30-04-2009, 11:51

Super, Iren !!!

agulka > 30-04-2009, 11:54

mam nadzieje, ze odzyskasz kase

a jak nowa praca?? podoba Ci sie? hotel i dzieci, wow musisz byc zabiegana na maxa!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna