-
-
Re: GAWO
Insula > 16-10-2010, 19:43
Oby się promocja utrzymała do czasu aż zdam prawko bo z tego co wiem nie można złożyć papierów przed otrzymaniem prawa jazdy więc trzymajcie kciuki 28.10-pierwsze podejście -
szuszuvp > 21-11-2010, 17:52
dziewczyny a jak zamierzacie załapać się na promocję? macie jakąś znajomą która też chce jechać? ja coraz bardziej zastanawiam się nad tańszymi agencjami (na początku myślałam o au pair in america ale nie wiem czy warto zapłacić więcej...) -
Astrid > 07-02-2012, 21:24
Dziewczyny, podjęłam decyzję, że chcę skorzystać z promocji w GAWO. Z tej, w której płaci się 500 zł (za biuro) jeśli się zgłosi z koleżanką. Początkowo planowałam jechać do UK, ale po długich rozważaniach, korzystnej promocji, postanowiłam spełnić swoje największe marzenie
I moje pytanie - czy jest któraś z Was, która chciałaby skorzystać z tej promocji a nie ma z kim? Jeśli tak, to proszę o kontakt, to zawsze zaoszczędzone parę groszy. -
izz > 07-02-2012, 22:24
Masz jeszcze promocję za 550 jesli zlozysz dokumenty w ciaglu 2 tygodni
Tak w razie cos jakbys nikogo nie znalazla. -
Nimell > 07-02-2012, 22:24
A kiedy planujesz w ogóle wyjechać? -
marvellous > 07-02-2012, 23:17
[quote name="izz"]Masz jeszcze promocję za 550 jesli zlozysz dokumenty w ciaglu 2 tygodni
Tak w razie cos jakbys nikogo nie znalazla.[/quote]
ja sie zalapalam na taka wlasnie promocjezebralam sobie dokumenty wczesniej juz i zalatwilam sprawe w tydzien -
Astrid > 08-02-2012, 0:15
Planuję jakoś w lipcu, po oddaniu świadectw maturalnych
Tak, jak nie znajdę nikogo to pójdę na właśnie tą promocję. -
balbina > 08-02-2012, 0:19
JEżeli już teraz byś zaczęła szukać rodzinki i byś znalazła to nawet pod koniec maja - początek czerwca byś mogła wyjechać -
Astrid > 08-02-2012, 0:34
Tak, tak wiem, ale chciałabym być jeszcze w kraju przy odbieraniu świadectwa maturalnego, żeby nie robić zamieszania z upoważnieniem i w ogóle -
Piotr > 08-02-2012, 1:07
Zastanawiam sie czy bez swiadectwa ukonczenia szkoly zakonczysz aplikacje zeby zaczac szukac rodzine.Jezeli nie to masz kilka miesiecy w plecy.Tym samym zaczniesz szukac od konca kwietnia po odebraniu swiadectwa i otwarciu roomu.Jak masz plany zeby po pobycie z USA wrocic po roku i zaczac studiowac to mozesz stracic rok.
Nie wiem jak jest w Gawo ze swiadectwem tylko tak pisze zebys sie upewnila jak to jest.Wypytaj wszystko zeby nie stracic roku,jezlei chcesz studiowac w Polsce po powrocie.
Wlasciwie to jak to jest z ta promocja w 2 tygodnie.To sie liczy od pierwszego e-maila do nich czy jak??.
Czy od przyslania papierow do wypelnienia??