-
-
Re: wyjazd od razu po maturze - tak czy nie ?
shante > 18-06-2009, 23:06
Wybacz, kochanieAle myślałam, że w końcu postawiłaś na summer work w Holandii albo gdzieś tam :> sori ;* -
89dzoana89 > 18-06-2009, 23:13
Zebym to ja wiedziala co bede robila, czy gdzies pojade, polece to jakos bym sie okreslila;p
A ja nadal nic nie wiem;(
Ja chce USA!!!!!!!!!!!!
Szukam sponsora hahaah
Shante luuuuzik ja na twoim miejscu tez bym sie pogubila w tych moich pomyslach;D -
Klaudia_1990 > 18-06-2009, 23:27
Jeju dziewczyny nawet nie wiecie jak się cieszę, że tyle Was tam będzie !Bo przyznam szczerze , zdołowałam się tym niepowodzeniem z USA, i zastanawiałam się czy nie jechać do maleństw poniżej 2 roku życia, ale boję się, nie mam doświadczenia z takimi maluchami, mogłabym teraz zdobyć doświadczenie przez wakacje, ale obawa , że nie poradzę sobie z maluchem, mnie przerasta .. No a przecież nie tylko miejsce jest ważne , bo to przecież dzieckiem mamy zajmować się większość dnia. Dziewczyny a Wy na jaki okres czasu się wybieracie ? Macie już rodziny ? Wybaczcie ale nie śledzę wszystkich wątków więc nie wiem, do tej pory odwiedzałam wyłącznie związane z usa -
shante > 18-06-2009, 23:47
To zrozumiałe, ja niekiedy mieszam się w tym, kto jedzie do UK i gdzie będzie i na jak długo etc etcA o tym, kto gdzie kiedy do USA to już w ogóle nie mam pojęcia :lol:
Ja wybieram się co najmniej na rok, 2 września przylatuję, zostaję w Edgware (35 min metrem do centrum, stacja Charing Cross xD). Co będzie potem - zobaczymyAlbo kolejny rok jako au pair, albo od razu studia. Czas pokaże :wink: -
julita883 > 19-06-2009, 0:58
Ja jadę 12 sierpnia - Orpington South London ( 6 strefa) 20 min pociągiem do centrum. Chciałabym zostać na rok a potem wiadomo USA
Dzoana dołączaj do nas.....im więcej nas w Londynie tym lepiej :lol: -
jadlasiebie > 19-06-2009, 10:14
ja jade już zaraz bo 27 czerwca. bede do 19 wrzesnia i bede w beckenham(kent) ok 30 min od centrum -
Klaudia_1990 > 19-06-2009, 12:22
Hm... a ja się tak zastanawiam jeszcze nad Francją .. -
shante > 19-06-2009, 12:26
HeheGdyby mi nie wyszło z Anglią, to pewnie bym się zastanawiała nad Hiszpanią albo Irlandią xD No ale na szczęście nie miałam takiego problemu i padło na miejsce, w którym chciałam być. A Ty Klaudio szukaj i w Anglii, i we Francji, zobaczysz na jakie rodziny będziesz trafiać i będzie pewnie większy wybór :wink: -
Klaudia_1990 > 19-06-2009, 12:37
Ja już jestem kompletnie zdesperowana i niezdecydowanamarzę o usa , ale w tej chwili jestem tak przygnębiona, że straciłam nawet ochotę na załatwianie wizy itd ... no i musiałabym jechać do maleństwa .. i teraz nie wiem czy jak do Francji czy Anglii, do na 3 miesiące lepiej, czy też na rok .... załamka ;( -
dominikan@ > 19-06-2009, 15:54
Na wakacje to ja bym szułała rodziny w jakimś a la egzotycznym miejscu np Hiszpani, południowej Francji itd.