• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

wyjazd od razu po maturze - tak czy nie ?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• wyjazd od razu po maturze - tak czy nie ?

• wyjazd od razu po maturze - tak czy nie ?
  • Re: wyjazd od razu po maturze - tak czy nie ?

shante > 18-06-2009, 23:06

Wybacz, kochanie Ale myślałam, że w końcu postawiłaś na summer work w Holandii albo gdzieś tam :> sori ;*

89dzoana89 > 18-06-2009, 23:13

Zebym to ja wiedziala co bede robila, czy gdzies pojade, polece to jakos bym sie okreslila;p

A ja nadal nic nie wiem;(

Ja chce USA!!!!!!!!!!!!

Szukam sponsora hahaah

Shante luuuuzik ja na twoim miejscu tez bym sie pogubila w tych moich pomyslach;D

Klaudia_1990 > 18-06-2009, 23:27

Jeju dziewczyny nawet nie wiecie jak się cieszę, że tyle Was tam będzie ! Bo przyznam szczerze , zdołowałam się tym niepowodzeniem z USA, i zastanawiałam się czy nie jechać do maleństw poniżej 2 roku życia, ale boję się, nie mam doświadczenia z takimi maluchami, mogłabym teraz zdobyć doświadczenie przez wakacje, ale obawa , że nie poradzę sobie z maluchem, mnie przerasta .. No a przecież nie tylko miejsce jest ważne , bo to przecież dzieckiem mamy zajmować się większość dnia. Dziewczyny a Wy na jaki okres czasu się wybieracie ? Macie już rodziny ? Wybaczcie ale nie śledzę wszystkich wątków więc nie wiem, do tej pory odwiedzałam wyłącznie związane z usa

shante > 18-06-2009, 23:47

To zrozumiałe, ja niekiedy mieszam się w tym, kto jedzie do UK i gdzie będzie i na jak długo etc etc A o tym, kto gdzie kiedy do USA to już w ogóle nie mam pojęcia :lol:

Ja wybieram się co najmniej na rok, 2 września przylatuję, zostaję w Edgware (35 min metrem do centrum, stacja Charing Cross xD). Co będzie potem - zobaczymy Albo kolejny rok jako au pair, albo od razu studia. Czas pokaże :wink:

julita883 > 19-06-2009, 0:58

Ja jadę 12 sierpnia - Orpington South London ( 6 strefa) 20 min pociągiem do centrum. Chciałabym zostać na rok a potem wiadomo USA

Dzoana dołączaj do nas.....im więcej nas w Londynie tym lepiej :lol:

jadlasiebie > 19-06-2009, 10:14

ja jade już zaraz bo 27 czerwca. bede do 19 wrzesnia i bede w beckenham(kent) ok 30 min od centrum

Klaudia_1990 > 19-06-2009, 12:22

Hm... a ja się tak zastanawiam jeszcze nad Francją ..

shante > 19-06-2009, 12:26

Hehe Gdyby mi nie wyszło z Anglią, to pewnie bym się zastanawiała nad Hiszpanią albo Irlandią xD No ale na szczęście nie miałam takiego problemu i padło na miejsce, w którym chciałam być. A Ty Klaudio szukaj i w Anglii, i we Francji, zobaczysz na jakie rodziny będziesz trafiać i będzie pewnie większy wybór :wink:

Klaudia_1990 > 19-06-2009, 12:37

Ja już jestem kompletnie zdesperowana i niezdecydowana marzę o usa , ale w tej chwili jestem tak przygnębiona, że straciłam nawet ochotę na załatwianie wizy itd ... no i musiałabym jechać do maleństwa .. i teraz nie wiem czy jak do Francji czy Anglii, do na 3 miesiące lepiej, czy też na rok .... załamka ;(

dominikan@ > 19-06-2009, 15:54

Na wakacje to ja bym szułała rodziny w jakimś a la egzotycznym miejscu np Hiszpani, południowej Francji itd.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna