• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Little Michael In Big World

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Little Michael In Big World

• Little Michael In Big World
  • Re: Little Michael In Big World

shante > 28-04-2009, 21:29

Dobiłaś mnie, dominiko <3

bunia_90210 > 28-04-2009, 21:44

ja nie wiem ale każdy zawód jest jakiś dobijający...Jak by na to nie spojrzeć sa złe i dobre strony i trzeba to llubic a ja nieraz patrzę na swoją przyszłość jak materialistka

julita883 > 28-04-2009, 21:55

Ja też jakoś się nie mogę zdecydować na studia zaraz po maturze zaczęłam turystyke ale okazała się porażką więc przerwałam teraz jestem na stosunkach międzyanodowych i wielkie rozczarowanie. :roll: Ciągle zastanawiam się co chce w życiu robić.

cailet > 28-04-2009, 21:59

Johnson -----> Spoko i tobie się odechce A wiesz, co chcesz konkretnie robić? Tzn. adwokatura, prokuratura, sąd?

Johnson > 28-04-2009, 22:31

Adwokat...no w ostatecznosci prokurator ale o tym zdecyduje pozniej

a jak nie prawo

to kurcze sam nie wiem co

moim takim skrytym marzeniem jest bycie chirurgiem....ale nie wiem jak to jest na uczelniach w UK

dominikan@ > 28-04-2009, 23:30

Bo wiecie co tak naprawdę po liceum jest się stale za młodym aby decydowac o tym co ma się robić przez całe życie. Ja na poczatku poszłam na pedagogike ale było tam tak nudno, masa nauki i wszystkie te "mądre" teorie jak wychowywac dzieci MASAKRA jakaś!!!. Kończę turystyke która równie okazała się porażką ale chociaż odkryłam że lubie angielski i w sumie chciała bym się go nauczyć tak susper perfekt. Szkoda tylko ze tak póżno bo już jestem za strara żeby zaczynac nowe studia ale w sumie po kolejnym roku operowania kto wie może poziomem uda mi się dogonić osoby z filologi kto wie.

shante > 28-04-2009, 23:42

Właśnie, najgorsze jest to ściganie się z czasem. W zasadzie niby już na początku liceum powinniśmy wiedzieć, na jakie studia chcemy się wybrać, bo przecież wybór klasy, przedmiotów maturalnych etc... To jest tragiczne. Ja niby wiem, co chcę robić, od początku wiedziałam, ale ostatnimi czasy mam wrażenie, że w każdej chwili moje plany ulegną zmianie. Z jednej strony wiem, o czym marzę, a z drugiej nie mam pojęcia, czy to bardziej marzenie, czy już przyzwyczajenie do myśli, że wiem, co chcę robić... Zagmatwałam się :roll:

Johnson > 28-04-2009, 23:44

Wydaje mi sie ,ze wczesniejszy system...ze stara matura byl lepszy. Byly egzaminy na studia....kazdy mogl potem aplikowac gdzie chce....a teraz...nie zdasz jakiegos przedmiotu i koniec....nie mozesz isc na inny kierunek

dominikan@ > 29-04-2009, 0:00

Shante wcale się nie dziwie że się zagmatwałas. Bo to jest tak że jak człowiek sobie coś wmówi to potem zaczyna myslec że tak jest naprawdę i w rezultacie juz sam nie wiem czego chce!

89dzoana89 > 29-04-2009, 7:50

Ja bylam wlasnie takim przypadkiem i dlatego dlugo nie studiowalam :?

Nadal nie wiem czego tak naprawde chce procz tego wyjazdu do stanow 8)

Mam nadzieje ze ten wyjaazd mi pomoze w wyborze przyszlych planow
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia