• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

PawelAuPair > 19-03-2009, 23:57

A co myślicie o takiej rzeczy:

Mam złożone papiery w Cultural Care i czekam na propozycję rodzin i nie wiem, ile będę czekać i czy znajdę to czego szukam. A jak bym złożył teraz też w Proworku? Czas pokazałby, która firma byłaby szybsza i miałbym większy wachlarz jeśli chodzi o rodziny

Zmartwił mnie bardzo ten system, w którym można zobaczyć jaka rodzina jest obecnie nami zainteresowana. Piszecie, że przestają szukac rodziny kiedy jakaś pojawi się w naszym profilu i przez to można stracić duuużo czasu. W Proworku jest o tyle lepiej, że można samemu sobie wyszukać rodzinkę i to mi się bardzo podoba.

Nie wiem co zrobić ;/ Ktoś powie coś więcej o tym systemie w Proworku?

Johnson > 20-03-2009, 0:04

Niestety w PROWORKU ponosisz od razu koszty, i tutaj jest plus dla CC że, nie płacisz do momentu w którym wybierasz rodzinę

ja narazie hmm mam papiery w CC i jak się zdecyduje na wyjazd to tylko z tej firmy

89dzoana89 > 20-03-2009, 10:27

Powiedzcie mi ile wy czekaliscie zanim dokumenty zostaly w USA zaakceptowane??

Bo ja to ponad miesiac temu je do GAWO wyslalam i nadal cisza...

A kto wie cos na temat tego systemu Au Pair Room w Gawo??

Tam tez jest mozliwosc samemu szukania sobie rodzinki czy tylko oni maja ten komfort?

Pozdr :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

PawelAuPair > 20-03-2009, 16:59

Aha no to rzeczywiście duuży plus dla CC

ZOBACZCIE TO:

Zapraszamy wszystkich na wyjątkowe spotkanie z naszym gościem ze Stanów Zjednoczonych, który opowie o tym,w jaki sposób poszukujemy rodzin dla au pair. Obecni będą też pracownicy biura w Warszawie oraz byłe au pair. Dowiedz się jak wygląda proces aplikacyjny z pierwszej ręki. Nie przegap okazji - przyjdź i poznaj osoby, które pomogą Ci spełnić marzenie o wyjeździe do Stanów!

Ponadto, każdy uczestnik spotkania otrzyma kupon zwalniający z opłaty programowej!

Zaoszczędź 790zł, ta szansa się nie powtórzy!

Nasze spotkania organizowane są:

1. 24 marca w Krakowie, w godzinach 15.00-17.00, na AWF przy ulicy Jana Pawła II 78, sala ‘B’

2. 25 marca w Katowicach, w godzinach 17.00-19.00, w Szkole Podstawowej nr 10 im. Marii Curie-Skłodowskiej, przy ulicy Stawowej 6

3. 26 marca w Warszawie, w godzinach 17.00- 19.00, w siedzibie Cultural Care Au Pair przy Mokotowskiej 46a/25, II pietro

Kto się wybiera?? Ja idę ze względu na ten kupon ;] Aplikacja złożona więc chętnie zapłacę mniej! No i w sumie ciekawie by było dowiedzieć się jak wygląda ta procedura od strony technicznej.

Dlaczego tutaj tak mało facetów

PawelAuPair > 20-03-2009, 17:00

A no i ja oczywiście WARSZAWA.

Johnson > 20-03-2009, 17:29

Ja nie potrzebuje kuponu bo skorzystałem z programu "ambasador" i mam wyjazd za darmo

ale ogólnie to bardzo ciekawa propozycja

bunia_90210 > 20-03-2009, 18:50

A w NY nie jest drogo? Ja nie bardzo chcę jechać do jakiejś małej wioski a gdziekolwiek się nie wybierzesz do dużego,wurystycznego miasta to jest drogo...Nie dyskutujmy na temat miejsca bo każdy ma inne upodobania

julita883 > 20-03-2009, 19:56

Hejka Jestem nowa na tym forum.Dopiero szukam agencji godnej zaufania zastanawiam sie nad Prowok i Au Pair in America.Z tego co widzę większość wybiera Gawo i CC. Jakoś nie jestem pzekonana do CC tyle złych opinii o nich w necie.

89dzoana89 > 20-03-2009, 23:43

Nooo co do CC to prawda...im wiecej czytam tym mniej mi sie podobaja :?

O au pair in america malo slyszalam ale tez niezbyt pozytywnie....

Sama widze ze wiekszosc to albo z Gawo (jak ja osobiscie) i Prowork

Obydwie maja przystepne ceny, promocje co jakis czad itp

Ja osobiscie nie mam powodow do narzekan

No moze ze dlugo dokumenty sprawdzaja ale rozumiem ze to bardzo istotne jest takze wytrzymam jeszcze troszke w niepewnosci

Pozrdoooo :wink: :wink: :wink: :wink:

Johnson > 21-03-2009, 11:30

Wiecie co

albo mój inglisz jest na bardzo niskim poziomie albo stronki kłamią

Poszukajcie sobie opinii z innych krajów na temat CC
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia