-
-
Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
WAMPIREK > 21-08-2007, 18:09
POGODA SIE ROBI
Jesli to sie utrzyma do wieczora ...tzn.do konca mojej pracy to biore aparat i ide znowu buszowac po wyspie
Postaram sie zrobic jeszcze jakies zdjatka i zalatwic kabel USB...Wolalabym,zeby host dal mi ten kabel a nie ze mna zrzucal zdjecia...wtedy moglabym Wam pokazac np. moj pokoj itd
W ogole nie moge doczekac sie czwartkuOtoz w czwartek towarzystwo na wyspie mi sie powiekszy Przylatuje tutaj dziewczyna z Polski ,ktora tez bedzie pracowac jako au-pair Aaa na dodatek bedzie mieszkac w mojej okolicy...O matko ! Strach sie bac Poki co czekamy az jej Hosci podaja adres to zobacze jak daleko to jest ode mnie....
A w ogole smiejemy sie ze mamy mnostwo ze soba wspolnego...m.in. i najwazniejsze WEGETARIANIMWreszcie nie bede miala wyrzutow zabierajac kogos na cos bezmiesnego
Dziecko mi teraz spi od godzinyBlogi spokoj
Ja sobie umylam wlosy i znioslam laptopa -
Kitens > 21-08-2007, 21:24
Wampirku a od kiedy nie jesz miesa i co Cie do tego sklonilo ? -
WAMPIREK > 21-08-2007, 21:38
Od ponad 3 lat jestem wegetariankaNigdy za bardzo nie lubilam miesa...az przyszedl taki moment,ze powiedzialam DOSC.
I tak mi zostalo...
Poza tym nie nosze niczego ze skory.W mojej szafie nie znajdziesz zadnej skorzanej rzeczy a tymbardziej skorzanych butow.Szkoda mi zwierzat. -
idril > 21-08-2007, 22:10
co do miesa to ja jak tutaj jestem juz (dzisiaj mija miesiac) towcale nie jem miesa.
nie lubie ogolnie.
za to uwielbiam nabial, oprocz mleka ktorego nie znosze!
w domu to jest inaczej bo jak mama zrobi jakas pieczen czy cos to mowi to co ty bedziesz jesc sama salatke?! -zmiemniakow tez nie jem bo nie lubie, a ryz tomi sie niezawsze chce isc do sklepu po niego.
i naklada mi kawalek tego miesa.
ale ogolnie jak tutaj jestem i jest przygotowane miesa ktore musialbym odgrzac sobie tylko w mikrofalowce to nie jem. -
WAMPIREK > 22-08-2007, 12:58
Mi w ogole tutaj jedzenie nie smakuje :/
Zle sie po nim czuje...
Staram sie wybierac co jest najbardziej zdrowe.
Wiec na sniadanie jem musli z mlekiem (jedyne co znalazlam w tym domu dosc zdrowego)...i w sumie tylko tyle jem ... -
Ninka Jones > 22-08-2007, 16:46
sprobuj "afrykanskiego gowna" - jak to je Paula nazywa xD -
WAMPIREK > 22-08-2007, 23:57
A co to jest ? 8O :lol: -
Ninka Jones > 23-08-2007, 0:28
"jedzenie" jakie przyrzadzaja nasze hostki xD -
WAMPIREK > 23-08-2007, 1:13
To ja sie przylaczam do tego :lol:
A dzisiaj bylo fish & chips...czuje,ze bede odchorowywac po tym niezdrowym jedzeniu :?
Zapraszam na WWW.FOTOLOG.COM/LOOKATJERSEY -
WAMPIREK > 23-08-2007, 2:00
Nie za dobry mialam dzisiaj dzien pomimo tego,ze pracowalam tylko 3 h(a to sie rzadko zdarza) bo normalnie pracuje 9 h!!
Rano nieprzyjemny incydydent z autem.Dlaczego samochody musza uderzac wlasnie we mnie,w moja strone :/
Hosci sie tak przejeli,ze zrobili mi wolne i az mnie do centrum zawiezli i odebrali
Bylam dzisiaj w centrum...oblukac sklepy i wyprzedaze ...a tutaj niezle sa sklepyPozniej porobilam pare fotek I dzien minal...
W sumie pol dnia z Hostem spedzilam...milo bylo.Wieczorem pojechalismy do Gorey Village po rybke by na kolacje zrobic fish & chips ....bede odchorowywac to niezdrowe jedzenie...
w miedzyczasie zadzwonila do mnie szanowna kolezanka Ninka ( I love you Baby :*)Najlepsze co mnie dzisiaj spotkalo
Dzisiaj ogolnie nie byl za dobry dzien....bardzo stresujacy...na dodatek mnie boy zdenerwowal.Tzn.nic zlego nie zrobil...ale zrobil za malo dobrego ...a ja jak mam zly dzien to sie odbija na najblizszych...
Jutro przylatuje "sasiadka" :lol: Dziewczyna z PL ,ktora tez bedzie au-pair.Wiedzialam,ze ona bedzie mieszkac w mojej okolicy...i dzisiaj pytam sie hosta czy wie gdzie to jest...co sie pozniej okazalo.Nie jest to daleko ode mnie...a na dodatek moj host i jej host razem pracuja, w tej samej firmie 8O
Pogoda sie nam robi...podobno w weekend ma byc ladnie i to barrrdzo