• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Moja historia pobytu w USA, Atlantic Beach,FL

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Moja historia pobytu w USA, Atlantic Beach,FL

• Moja historia pobytu w USA, Atlantic Beach,FL
  • Re: Moja historia pobytu w USA, Atlantic Beach,FL

WAMPIREK > 22-08-2007, 12:49

Ja tez mam kremowy.... Zreszta wszystkie pokoje sa tutaj kremowe :lol:

Ninka Jones > 22-08-2007, 16:43

nabijalam sie z kremowych pokoi z Yoanna lol :mrgreen:

Kitens > 22-08-2007, 17:11

tez slyszalam o kremowych pokojach, ale czy to wyglada chociaz ladnie? ja np. jak widze kremowy samochod a'la taxi z DE to az mnie skreca hehe (hmm.. bo pewnie te kremowki sa sprowadzane wlasnie od taxi).

A co do tego latania no to chyba wspolczuc, bo ja mam np. w tym monachium tylko 30 minut przerwy i juz nastepny samolot do NYC. Starczy mi tyle czasu?

Ninka Jones > 22-08-2007, 17:21

mnie nie pytaj, ja w zyciu na lotnisku nie bylam

a kremowe pokoje... mi sie to nie podoba, wole zolty, taki jak mam u siebie w domu moj pokoik ^^

a samochody hmmm moim ulubionym jest MINI Cooper, wlasnie kremowy z czarnym dachem :mrgreen:

Yoanna > 23-08-2007, 0:47

mowilam i powiem jeszcze raz - kremowa farba jest najtansza w uk :lol: i faktycznie wszyscy maja takie sciany, porazka hahah. ale to tak jak kiedys w pl wszyscy malowali na bialo. mysle ze za kilka lat kolory dojda na te zacofane wyspy gdzie nic nie ma. moja mama byla w szoku jak do tesco poszla - zreszta tak jak ja uprzedzalam. herbaty owocowe ograniczaja sie do twinings podczas gdy w pl mialam taaaaaaaki wybor. to samo z czekoladami. sokami. i w ogole. wielki mi zachod :lol:

aa i wszyscy maja te okropne wykladziny dywanowe. w calym domu. te same w pokojach, na schodach, w lazience.

i schody maja superstrome. chodz wez i sie zabij. dlatego tak wazne jest ubezpieczenie w wielkiej brytanii.

WAMPIREK > 23-08-2007, 1:38

Yoanna...jakbym czytala opis mojego domu

Kremowe sciany...wszedzie wykladziny ... strome schodyv :lol:

maada > 23-08-2007, 2:21

Kitens, ja tez mialam ciagle w stanach stres z tymi przesiadkami.

tylko ze mi sie zdarzalo kupowac laczone loty z roznych linii i wtedy to jest zupelnie inna historia..

mysle ze u Ciebie to nie bedzie zadnego problemu :wink: 30 min to faktycznie malo..., ale to jest pewnie lot kupowany przez firme z wawy do nyc , wiec samolot w monachium powinien czekac, nawet jakby bylo jakies opoznienie czy cus. jesli to sa jedne linie (a pewnie tak jest) , to nie ma stresu. podadza Ci numer bramki, gdzie masz sie kierowac, odprawy juz nie bedziesz prawdopodobnie drugi raz przechodzic (bo pewnie dadza Ci w wawie juz karty pokladowe) wiec luzik.

trzymam kciuki i spokojnego lotu zycze :wink:

Ninka Jones > 23-08-2007, 2:27

i klamiecie, bo w kuchni jest inna wykladzina

Kitens > 23-08-2007, 20:35

No tak, tez prawda przeciez odprawy nie powinnam miec drugi raz skoro to te same linie lotnicze .

Nigdy nie bylam w Anglii ale moge to sobie wyobrazic jak wygladaja ich domy. Widzialam tylko ze zdjec, ale nie przygladalam sie czy maja wykladziny dywanowe .

Fakt kiedys w Pl wszedzie byly biale sciany. Teraz to kazdy pokoj inny.

Ojj juz tylko pare dni i... hmm bedzie dobrze (odpukac )

WAMPIREK > 23-08-2007, 21:00

Nie martw sie...ja tez nigdy w Anglii nie bylam Nie no bylam....na lotnisku

Denerwujesz sie juz wylotem ??
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia