-
-
Re: British dream ^ ^
faris > 25-06-2007, 12:10
Ja się czasami zajmuję takim... niewychowanym bachorkiem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Chłopaczek robi co chce, przeklina, bije, pluje... nikt mu za bardzo nawet uwagi nie zwraca... Mamy to on w ogóle nie słucha, dobrze chociaż że ojca, bo ten jak mu powie to dzieciak w płacz i uspokaja się...
Brrr... zajmowanie się takimi dzieciakami jest wykańczaj?ce...
Ja współczuje takim co przez rok musz? się nimi zajmować, bo ja to tylko czas od czasu na razie xD -
black_rose1706 > 25-06-2007, 15:22
Bo dziecko trzeba od urodzenia wychowywac i nie dac wejsc na glowe. Jak sie niemowlaka rozpiesci np. noszac na rekach to juz umarl w butach. Bedzie chcial ciagle i ciagle nawet jak bedzie mial 2,3,4 czy wiecej lat. Niewiarygodne jest to jak kazdy blad wychowawczy odzwierciedla sie potem w zachowaniu dziecka. -
WAMPIREK > 25-06-2007, 16:03
Ja obecnie nie wiem czy w ogole chce miec dzieci w przyszlosci a jak jeszcze mi sie trafi taki rozkaproszony dzieciak to chyba naprawde sie na nie NIGDY nie zdecyduje !!
Dzieci sa kochane,slodkie..ale czyjes -
black_rose1706 > 25-06-2007, 16:06
NIe no ja to sobie nie wyobrazam zycia bez rodziny i dzieci. Wiem, ze bedzie starasznie trudno, ale jakos sie da rade -
WAMPIREK > 25-06-2007, 16:15
Nie no męża mogę mieć (chociaż chyba się taki jeszcze nie urodził :lol: ) -
black_rose1706 > 25-06-2007, 16:50
Moj maz to mnie dzisiaj wkurzyl na maxa i sie poklocilismy. No albo ja go wkurzylam...No -
edyta_s > 25-06-2007, 17:40
'Moje' dzeci sa wychowywane raczej bezstresowo, ale maja madrych rodzicow, wiec wszystko jest jak najbardziej ok. JA tez sobie raczej nie wyobrazam zycia bez meza i dzeci, ale znajac moje szczescie zostane bezdzietna stara panna. :lol: -
faris > 25-06-2007, 17:47
W moich dalekoprzyszło?ciowych planach też istnieje m?ż i dzieci, ale znaj?ć szczę?cie moje to faktycznie też mogę zostać bezdzietn? star? pann?Dlatego postanowiłam, że sobie adoptuję jakie? 6 letnie dziecko i będzie mi raźniej
Mężów odstraszę juz na pocz?tku :twisted: :twisted: :twisted: -
black_rose1706 > 25-06-2007, 19:43
Dziewczyny kazda potwora znajdzie swojego amatora, uwierzcie miNaprawde tak jest -
WAMPIREK > 25-06-2007, 20:24
Gorzej jeżeli ta potwora nie będzie chciała tego amatora :lol: