-
-
Re: Rzucona na głęboką wodę czyli JA w USA
WAMPIREK > 22-06-2007, 22:32
[quote name="black_rose1706"]
Bozesz TY moj jak dzisiaj za mna chodzi jakies niezdrowe jedzenie...Normalnie szok No ale musze sie jakos powstrzymac. Dietke wprowadzam oczyszczajacoa powoli [/quote]
za mna tez :roll: :oops: Od jutra DIETA !! Nie ma bata... -
black_rose1706 > 22-06-2007, 22:38
Kurde Monia to superNie bede sama Mozesz oficjalnie spowiadac sie ze swoich dietkowych postepow u mnie Ja tez bede pisac. Musze schudnac bo potwor jestem. Moj tryb zycia powoduje ze tyje a dolaczajac do tego jeszcze tendencje do tycia to wychodzi...co wychodzi ;( -
WAMPIREK > 22-06-2007, 22:55
Boshe Kamilka,ja mam tak samo !! A teraz przez ta sesje to tez widze po sobie...ajjj :/Ale trudno sie dziwic skoro niemalze wcale ruchu...
Fajnie,ze nie tylko ja zaczynam i ...nie samaPOWODZENIA -
black_rose1706 > 22-06-2007, 22:58
To od jutra dajemySila tkwi w nas Jak ja pojade do tych stanow to musze troche zrzucic bo z dziewczynkami na plaze bede chodzic i jak ja sie rozbiore? No nie rozbiore, nie ma takiej mozliwosci jak nie zrzuce sadla !!! -
black_rose1706 > 22-06-2007, 22:59
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak mi sie nie chce uczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
WAMPIREK > 22-06-2007, 23:02
Kamila ,ja mam to samo..tez sobie pomyslalam,ze jak ja bede wygladac jak z malym bede na plaze chodzic (a bede miec 5 min do plazy)...musze sie ladnie prezentowac 8) :lol:
Tez mi sie nie chce uczyc...ale trzeba...to co uczyc sie idziemy,co nie ?? -
black_rose1706 > 22-06-2007, 23:13
Ja sie biore od 22Jak mi sie uda bo wlasnie moj mezczyzna przyszedl i fala milosci go ogarnela :lol: :lol: :lol: Cos on mnie strasznie kocha przed tym wyjazdem -
WAMPIREK > 22-06-2007, 23:16
Lepiej późno niż wcale :lol:
Oczywiscie zartuje...
To Wy sie tam miłujcie...a ja uciekam do nauki
Buzka :* -
black_rose1706 > 22-06-2007, 23:23
Nie no kocha mnie zawsze ale ostatnimi czasy to oni sie nie poroznimy ani nic i normalnie tacy zakochani ze o matkoNajbardziej na swiecie bedzie mi jego brakowalo Nie wiem jak bez niego wytrzymam. Przyzwyczailam sie do tego ze razem mieszkamy i ciagle go widze, obiad robimy, sprzatamy i te de...Matko...zaraz sie rozkleje wiec lepiej sie przerzuce na cos milszego A wlasciwie na cos wkurzajacego. Czytam sobie co sie w tej Polsce dzieje i mowie Wam ŻAL DuPE ?CISKA!!! -
Ninka Jones > 23-06-2007, 0:44
a wiecie co ja wam powiem o odchudzaniu?
ja też mam "pare" dodatkowych kilogramów i teraz już mam diete bo na wiele rzeczy uczulona jestem, a tam to już wogóle sie postaram mocnoi dużo sportu z chłopcami moimi !
F O T T I E ! :lol: :lol: